Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bartošová v Bohniciach: Pozrite, ktoré celebrity sa tam liečili!

Iveta Bartošová Zobraziť galériu (7)
Iveta Bartošová

PRAHA – Hádam jej liečenie prospeje! Exhviezda českej hudobnej scény, Iveta Bartošová (47), momentálne prebýva v prominentnej psychiatrii Bohnice. Ako informuje Blesk.cz, speváčka sa tam určite nebude cítiť osamelo. Čas si môže krátiť s ďalšími slávnymi pacientmi – napríklad so skladateľským géniom Petrom Hapkom (68). Interiér Bohníc však už dôverne spoznali viacerí celebritní umelci: a vďaka zoznamu, ktorý uverejnil český denník, sa môžete presvedčiť, že ich nebolo málo.

Prežili si svoje! Vilmu Cibulkovú, Miroslava Etzlera, Sylvu Kollerovú, Hanu Horeckú, Šimonu Rychtaříkovú, Lenku Holas Kořínkovú, Petra Muka a Oldřicha Kaisera spája jedna nepríjemná skúsenosť – Bohnice.

Vilma Cibulková a Miroslav
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook, SITA, YouTube)

Vilma Cibulková (50) a Miroslav Etzler (48) tvorili manželský pár a v Bohniciach sa aj zbavovali rovnakého problému. Herečka sa podľa informácií Blesku liečila zo závislosti od alkoholu dva roky, zatiaľ čo Etzler len mesiac. „Mal som pocit, že mi odchádza mozog...“ cituje denník expartnera Cibulkovej.

Sylva Kollerová
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: YouTube)
Manželka Davida Kollera, Sylva Kollerová (35), zápasila s drogovou závislosťou a bulímiou. Podľa informácií, ktoré priniesol server OnaDnes, Kollerová prestala zvládať komplikovanú situáciu: „Brat zomieral na rakovinu, začala som študovať vysokú školu, starala som sa o deti a s manželom sme mali krízu,“ opísala dôvody, ktoré ju dohnali k alkoholizmu.
Hana Horecká
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook)
Country hviezda Hana Horecká 58) sa v roku 2011 zabarikádovala v dome, vyhrážajúc sa samovraždou.. Situácia sa zhoršila, keď do svojho šialenstva zaplietla aj dcéru. Napokon skončila v Bohniciach.
Lenka Holas Kořínková
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: YouTube)
„Ušla som,“ uvádza český portál vyjadrenie českej herečky Lenky Holas Kořínkovej (57). Podľa informácií, ktoré stránka zverejnila, bola Kořínková „úplne "down", vyčerpaná a nevedela, čo robiť.“
Bartošová v Bohniciach: Pozrite,
Zobraziť galériu (7)
Slávny Petr Muk (†45) trpel depresiami, s ktorými bojoval pomocou drog a alkoholu, čo sa mu aj stalo osudným. Pod vplyvom zaspal a zadusil sa zvratkami.
Bartošová v Bohniciach: Pozrite,
Zobraziť galériu (7)
Herec Oldřich Kaiser (58) Bohnice pozná ako vlastnú dlaň, z alkoholovej závislosti sa tu liečil už niekoľkokrát.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu