Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Nahé FOTO novej Jojkárky: Sajfa, máš sa na čo tešiť!

Andrea Lehotská má vo svojom portfóliu aj takéto šteklivé zábery. Zobraziť galériu (11)
Andrea Lehotská má vo svojom portfóliu aj takéto šteklivé zábery.

BRATISLAVA – Atraktívna a zmyselná! Presne taká je najnovšia posila na Kolibe Andrea Lehotská (31), ktorá sa od septembra začne objavovať na obrazovkách televízie Joj. Šarmantná modelka bude spoločne s moderátorom Matejom Sajfom Cifrom (34) uvádzať novú game šou s názvom Cena je správna. Ako sa zdá, mužskí diváci sa majú na čo tešiť. Neveríte?! Dráždivé zábery tmavovlasej sexice vás o tom presvedčia.

Nahota jej nerobí problém! Ako sme vás na topkách včera informovali, už čoskoro sa na obrazovkách Jojky objaví nová tvár. Slovenka Andrea Lehotská, známa najmä v Taliansku, bude s moderátorom Matejom Sajfom Cifrom uvádzať pripravovaný projekt s názvom Cena je správna. „Stretli sme v rámci kastigu. Bol mi vopred avizované, že je príjemná a dobre sa s ňou pracuje. To sa mi napokon potvrdilo,” okomentoval novú kolegyňu obľúbený rádiový spíker.

Sajfa ale zabudol poukázať na to, že rodáčka z Detvy je okrem iného tiež neuveriteľne sexi. Ako úspešná modelka má totiž vo svojom portfóliu aj množstvo dráždivých záberov, na ktorých pózuje len v Evinom rúchu. Moderátorova partnerka Veronika Ostrihoňová by mala byť určite ostražitá. Nie je totiž žiadnym tajomstvom, že Matej má na manekýnky veľkú slabosť.

Nová jojkárska moderátorka Andrea Lehotská nemá s nahotou žiaden problém.
Zobraziť galériu (11)
Nová jojkárska moderátorka Andrea Lehotská nemá s nahotou žiaden problém.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu