Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Krásna Slovenka chcela vytĺcť prachy z nehody: Taliansky súd sa jej vysmial!

Andrea Lehotská Zobraziť galériu (4)
Andrea Lehotská

MILÁNO - Toľko špekulovala, až sa prerátala! Slovenská modelka Andrea Lehotská (33) dlhodobo žije v Taliansku. Tam sa živí ako modelka, moderátorka a stretáva sa so slávnymi osobnosťami. No po uplynulých dňoch by sa kráska zrejme najradšej od hanby prepadla. Chcela totiž vytĺcť prachy z nehody, ktorá sa stala pred piatimi rokmi. Ako sa však nakoniec ukázalo, nič zrejme nebolo tak, ako brunetka opisovala a milánsky súd sa jej poriadne vysmial!

Modelka Andrea Lehotská môže byť slovenským divákom známa z obrazoviek Jojky. Spolu s moderátorom Matejom Sajfom Cifrom tam totiž pred tromi rokmi moderovala šou s názvom Cena je správna.

Priazeň divákov si však brunetka nezískala a už po pár týždňoch z projektu odišla – vrátila sa späť do Talianska, kde posledné roky žila. No ani v krajine špagiet a pizze sa jej príliš nedarí. Pred pár dňami sa totiž poriadne strápnila... A rovno pred milánskym súdom.


Televízna kariéra Sajfovej krásky skončila: Odišla zo Slovenska!


Kráska sa totiž snažila vytĺcť peniaze z nehody, ktorá sa stala pred dlhými piatimi rokmi. Vtedy do jej auta nabúral 25-ročný peruánsky vodič a kráska tvrdila, že nehoda na nej zanechala trvalé následky. Po náraze vraj mala zakliesnenú nohu, čo jej spôsobilo dlhodobé bolesti. Od vinníka preto žiadala odškodné 25 tisíc eur.

Ako sa však nakoniec ukázalo, nebolo všetko tak, ako kráska opísala. Posudok od lekára, ktorý Andrea na súde predložila, bol totiž zhotovený dlhých 7 mesiacov po nehode. No a modelka si medzičasom stihla odbehnúť aj do adrenalínovej reality šou, kde sa jej podarilo prebojovať na pekné tretie miesto. Super výkon na to, že ju VRAJ od nehody neznesiteľne bolela noha!

„Niekoľko týždňov milióny Talianov videlo túto ženu skákať, plávať, behať a podstupovať skúšky prežitia,“ povedal právnik mladého Peruánca. Slovenka si tak bolesti nohy, ak nejaké vôbec mala, možno spôsobila práve tam. Súd teda jej návrh odškodného vo výške 25 tisíc eur rázne zamietol. Namiesto toho si chlapec musí odpracovať verejnoprospešné práce a zaplatiť 3000 eur, čo je osemkrát menej než pôvodná suma, ktorú kráska chcela. Tak tomu sa povie poriadny výsmech!

Andrea Lehotská v čase medzi nehodou a vznikom posudku strávila niekoľko týždňov v adrenalínovej reality šou, kde skákala, plávala, a zdolávala skúšky prežitia.
Zobraziť galériu (4)
Andrea Lehotská v čase medzi nehodou a vznikom posudku strávila niekoľko týždňov v adrenalínovej reality šou, kde skákala, plávala, a zdolávala skúšky prežitia.  (Zdroj: Rai2)

Viac o téme: Andrea Lehotská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu