Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sajfova kolegyňa so životom na vlásku: Smrteľná choroba!

Andrea Lehotská sa objavila na obrazovkách po boku Mateja Sajfu Cifru. Zobraziť galériu (5)
Andrea Lehotská sa objavila na obrazovkách po boku Mateja Sajfu Cifru.

DETVA - Nebezpečné ochorenie! Koncom októbra úrady informovali o výskyte závažného akútneho respiračného syndrómu (SARI) v banskobystrickom regióne. V nemocnici s touto závažnou diagnózou, ktorá je u mnohých smrteľná, bojovala 35-ročná fotografka a reportérka. My dnes už poznáme jej identitu. Ide o Andreu Lehotskú, ktorá sa objavila po boku Mateja Sajfu Cifru na obrazovkách televízie Joj.

Ochorenie SARI netreba brať na ľahkú váhu. V sezóne 2014/2015 naň na Slovensku zomrelo až 25 ľudí, vo februári 2016 si vyžiadal dve obete. Každý výskyt preto vzbudzuje obavy. 

Naposledy sa o závažnom akútnom respiračnom syndróme hovorilo koncom októbra, kedy bol hlásený z okresu Detva. Ochorela tam 35-ročná slovenská reportérka a fotografka žijúca v Miláne. A my už vieme, o koho ide. 

O život bojovala Andrea Lehotská, známa z jojkárskej šou Cena je správna. „Momentálne je v domácom liečení. Prežila zázrakom, ako jedna z mála,” informoval nás zdroj z jej okolia. So samotnou brunetkou sa nám zatiaľ spojiť nepodarilo. 

Andreine príspevky na sociálnych sieťach však potvrdzujú, že jej život visel na vlásku. „Paradox blogera – cestovateľa: prejsť pol vesmíru bez vakcín a strachu, prísť do rodnej krajiny a dostať neznámu pľúcnu chorobu. Ak existuje boh cestovania, som si istá, že zariadi, aby som prežila,” napísala Lehotská v októbri. 

Pred pár dňami sa už našťastie postavila na vlastné nohy a vyšla si na prechádzku. „Je zábavné učiť sa znovu dýchať,” informovala svojich známych a fanúšikov.  

Andrea Lehotská skončila v nemocnici s diagnózou SARI.
Zobraziť galériu (5)
Andrea Lehotská skončila v nemocnici s diagnózou SARI.

 

Viac o téme: Andrea Lehotská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu