Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sajfa už má za Banášovú náhradu: Táto sexi kočka novou kolegyňou!

Matej Sajfa Cifra tvoril dlhé roky moderátorskú dvojicu s Adelou Banášovou. Teraz si bude musieť zvyknúť na prácu s Andreou Lehotskou. Zobraziť galériu (9)
Matej Sajfa Cifra tvoril dlhé roky moderátorskú dvojicu s Adelou Banášovou. Teraz si bude musieť zvyknúť na prácu s Andreou Lehotskou.

BRATISLAVA – Bez ženy nebude! Matej Cifra (34) a Adela Banášová (32) tvoria dlhé roky obľúbenú a zohranú moderátorskú dvojicu. Po tom, čo sa blondínka rozhodla dobrovoľne odísť z rannej šou Fun rádia, zostane spíker v rozhlasovom éteri bez parťáčky. Iné to ale bude na televíznych obrazovkách. Jojka dala totiž Sajfu dokopy so šarmantnou kočkou Andreou Lehotskou (31), ktorá má sexepílu na rozdávanie.

Adelu Banášovú a Mateja Cifru spájajú dlhé roky spolupráce a vzájomného kamarátstva. Ako zohratá dvojica pôsobia aj v éteri Fun rádia, z ktorého sa však blondínka už čoskoro vytratí. Rannú šou po nich prevezme moderátorské duo Junior a Marcel, popoludňajšie vysielanie pobeží pod taktovkou Sajfu.

Cifra má okrem práce vo Funku rozbehnuté aj projekty pre televíziu Joj. Na obrazovkách už v týchto dňoch beží reality šou VyVolení – Dom snov, ktorú moderuje. Tým však jeho angažmán na Kolibe nekončí. Získal totiž flek aj v pripravovanom projekte s názvom Cena je správna, ktorý štartuje na jeseň. 

Spomínaná relácia sa vo svete teší veľkej obľube. Matej ju ale nebude uvádzať sám. Jojka k nemu obsadila Slovenku pôsobiacu v zahraničí – Andreu Lehotskú, ktorú mali diváci možnosť vidieť v relácii Zbohom Slovensko. „Tam sa vedeniu zapáčila. Ona sa už vtedy vyjadrila, že by si tu rada našla nejakú prácu, aby mohla chodiť domov častejšie,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja z prostredia televízie.

Sajfu sme preto oslovili s otázkou, či už mal možnosť zoznámiť sa s Andreou. „Stretli sme sa vlastne raz, v rámci kastingu. Bolo mi už vopred avizované, že je príjemná a dobre sa s ňou pracuje. To sa mi napokon aj potvrdilo,”  povedal nám na margo novej kolegyne moderátor. Keďže tvoril dlhú dobu dvojicu s Adelou, chceli sme vedieť, či sa neobáva toho, že sa mu na inú parťáčku bude ťažko zvykať. „Nevidím v tom nejaký problém. S Adelou sme mali v rádiu taký vlastný vesmír, toto je niečo iné. V televízii sme obaja pracovali aj s inými kolegami,” reagoval Cifra.

Pri zmienke o Banášovej sme tiež Sajfu požiadali, aby si zaspomínal na to, ako sa s Adelou dali vlastne pracovne dokopy. „Viem, že ona už vysielala popoludňajšiu šou. Navrhli jej, či by to nechcela robiť každý deň. Ona povedala, že rada, len chce nejakého sparing partnera. Keď sa jej pýtali koho, tak navrhla mňa. Vysielali sme spolu možno desať rokov aj viac,” uzavrel moderátor.  

Kto je Andrea Lehotská?

Andrea Lehotská sa narodila 2.decembra 1981 v Detve a slovenskí diváci ju mali možnosť vidieť v relácii Zbohom Slovensko. Hoci u nás ju pozná zatiaľ málokto, v Taliansku je veľkou hviezdou. Živí sa ako modelka, herečka, novinárka a moderátorka.

Z domu odišla vo svojich šestnástich rokoch. „Nikdy som nemala chuť žiť na Slovensku, asi ešte aj pred tým, ako som sa narodila,” komentovala kráska odchod z rodnej krajiny. Jej kroky smerovali najskôr do Švajčiarska, kde sa živila rôznymi spôsobmi. Popri tom vyskúšala aj modeling. Ten odštartoval jej hviezdnu kariéru.

Andrea je vydatá za o štyridsať rokov staršieho muža. Zaujímavosťou je, že ide len o formálne manželstvo a vzťah dvojice je vraj čisto kamarátsky.

V minulosti si moderátor Sajfa vyskúšal aj iný typ "práce", ktorá mu nerobí problém. Ak ste zvedaví, akú, pozrite si ženský magazín FEMINITY.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu