Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Čierno-BÍLÁ katastrofa: Lucie, vyzeráš ako z iného sveta!

Lucie Bílá sa predviedla v outfite a s vizážou, ktorá vyzerala ako z iného sveta. Zobraziť galériu (7)
Lucie Bílá sa predviedla v outfite a s vizážou, ktorá vyzerala ako z iného sveta.

BRNO - Preboha, čo to má na sebe?! Túto otázku si pri pohľade na porotkyňu šou Česko Slovensko má talent Lucie Bílu (47) položili zrejme viacerí diváci Jojky a Primy. Televízie totiž v týchto dňoch začali vysielať upútavky na obľúbenú súťaž, v ktorých sa speváčka predviedla s dosť zvláštnou vizážou.

Lucie Bílá je povestná tým, že si potrpí na to, aby bol jej zovňajšok bezchybný. Krásne outfity a netradičné vlasové kreácie predvádzala vždy aj v šou Česko Slovensko má talent. Tá sa už čoskoro znovu objaví na televíznych obrazovkách.

Divákov už ale v týchto dňoch odborná porota v zložení Jaro Slávik, Leoš Mareš a Lucie Bílá upozorňuje na to, že ich čaká kopec talentov a zábavy. Pohľad na vždy krásnu speváčku však mnohých prekvapil. Tmavovláska totiž vďaka parochni a extravagantným šatám vyzerá ako z iného sveta.

Tím šarmantnej speváčky chcel týmto výberom zrejme zaujať. Luciinu nezvyčajnú vizáž na Kolibe za krok vedľa nepovažujú. „S výberom kostýmov a vizážou porotcov v upútavkách promujúcich štvrtú sériu šou Česko Slovensko má talent sme spokojní,” povedala nám na margo toho Lucia Kulihová z PR oddelenia televízie Joj. Ako sa táto módna kreácia pozdáva vám?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu