Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slávik bojuje s rozkysnutým telom: Jarino chce byť sexi!

Jaro Slávik bol začiatkom roka značne pribratý (vpravo). Počas uplynulých mesiacov sa usiloval pribraté kilá zhodiť. Zobraziť galériu (7)
Jaro Slávik bol začiatkom roka značne pribratý (vpravo). Počas uplynulých mesiacov sa usiloval pribraté kilá zhodiť.

BRNO – Rád by sa páčil! Slovenský producent Jaro Slávik (39) začiatkom roka prekvapil pribratou postavou. S rozkysnutým telom a kilami navyše ani zďaleka nepripomínal charizmatického porotcu šou Česko Slovensko má talent. No keďže sa televízny štart ďalšej série obľúbeného programu nezadržateľne blíži, chce byť vo forme. Na zlepšenie kondície využíva každú voľnú príležitosť.

Porotca talentovej šou Jaro Slávik mal začiatkom tohto roka akési „žravé obdobie“. Prezrádzal to najmä pohľad na jeho postavu, ktorá bola značne pribratá a neforemná. Netrvalo však dlho a odborník na talenty sa rozhodol vrátiť späť do formy.

V lete sa už Slávik producíroval o pár kíl ľahší. Ako sa nám podarilo zistiť, na svojej postave pracoval aj počas nakrúcania kastingov do šou Česko Slovensko má talent. „Kým ostatní počas prestávok oddychovali alebo jedli, Jaro sa prezliekol, vzal švihadlo a v blízkom parku si udržiaval kondičku,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja zo zákulisia súťaže.

Okrem producenta zasadne do porotcovského kresla aj moderátor Leoš Mareš, ktorý má štíhlu postavu. Ktovie, či aj tento fakt nebol pre Jarina dostatočne motivujúci, aby prinútil svoje telo k pohybu.

Jaro Slávik sa chce televíznym diváčkam aj divákom očividne páčiť.
Zobraziť galériu (7)
Jaro Slávik sa chce televíznym diváčkam aj divákom očividne páčiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu