Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Konflikt Dary Rolins s Jojkou: Tichá vojna kvôli reality šou!

Dara Rolins kedysi spievala zvučku k Vyvoleným. Dnes tvrdí, že jej je táto relácia ukradnutá. Zobraziť galériu (4)
Dara Rolins kedysi spievala zvučku k Vyvoleným. Dnes tvrdí, že jej je táto relácia ukradnutá.

BRATISLAVA - Keď Jojka v roku 2005 prišla s novou reality šou VyVolení, do projektu zapojila aj Daru Rolins (40). Blondínka naspievala energickú zvučku a na obrazovkách rotovali džingle, v ktorých pozývala divákov na sledovanie diania vo vile. V nedeľu po rokoch opäť odštartovala táto relácia s trochu vynovenou náplňou. Hlas známej speváčky z nej však nepočuť. Dôvod? Podľa našich informácií sa blondínka nepohodla s vedením na Kolibe.

Obnovený projekt, nová zvučka! V nedeľu sa na obrazovky vrátila šou VyVolení. Tentokrát však kamery nebudú mapovať vylihovanie účastníkov. Súťažiaci sa totiž musia zapojiť do stavby samotného domu.

Novinkou je aj zvučka, ktorou program začína. Už sa v nej neobjavuje hlas Dary Rolins, ktorý bol neodmysliteľne spätý s predchádzajúcimi sériami. Tvorcovia ju pritom podľa našich informácií oslovili. Šepká sa však, že spevácka diva sa dostala do konfliktu s vedením kvôli tomu, že mala podľa nich prehnané finančné nároky. „Ani sme nevstúpili do jednania,” tvrdí blondínka.

Zdá sa, že ak ponuku aj dostala, zmietla ju bez mihnutia okom zo stola. Aspoň tak to vyzerá podľa jej prekvapivo ostrej reakcie na to, že zvučku naspievala iná interpretka. „Vôbec o tom neviem a je mi to fuk. Mám úplne iné starosti a predmety záujmu,” povedala nám Dara. Keď sme v televízii Joj chceli zistiť viac o vynovenej skladbe a údajnom konflikte, dostalo sa nám iba stručného vysvetlenia, že keďže ide o inovovaný projekt, tvorcovia sa rozhodli upraviť aj úvodnú zvučku a pesničku. Priestor tak dostala neznáma speváčka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu