Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nahým telom šokovala v uliciach Bratislavy: Sexi FOTO Šelmičky z VyVolených!

Zuzana Dzvoníková sa v uliciach Bratislavy nechala fotiť úplne nahá. Zobraziť galériu (14)
Zuzana Dzvoníková sa v uliciach Bratislavy nechala fotiť úplne nahá.

BRATISLAVA – Len v Evinom rúchu! Zuzana Dzvoníková (22), ktorá už čoskoro zabojuje o výhru v jojkárskej šou VyVolení - Dom snov, si od svojich kamarátov právom vyslúžila prezývku Šelmička. Mladá študentka totiž nafotila šteklivé zábery, ktoré si vyžadovali veľkú dávku odvahy. Svoje nahé telo dokonca bez rozpakov odhalila aj na verejnosti pred nič netušiacimi ľuďmi.

Vo vile bude horúco! Jednou z najvýraznejších postavičiek jojkárskej šou VyVolení je bez pochýb Zuzana Dzvoníková, ktorá by rada uspela tiež v našej súťaži Dievča leta. Mladá študentka disponuje sexi krivkami a rozhodne nepatrí k hanblivkám. Potvrdzujú to aj viaceré zábery, ktoré Šelmička nafotila.

Zuzana sa netají tým, že pózovanie pred objektívom fotografa ju veľmi baví. „Je to také moje hobby. Mám rada svoje telo, ale - ako každá baba - mávam zo seba občas depky. Najradšej mám svoj zadok,” povedala nám Dzvoníková. „Myslím si, že takmer každé mladé dievča má v archíve podobné zábery. Nevidím na to nič zlé,” dodala na margo pikantných snímok.

Hoci je mladá študentka podľa vlastných slov hanblivá, nedávno pobehovala v Evinom rúchu napríklad aj v uliciach Bratislavy. „Bola sobota, zhruba dvanásť hodín. Ľudia chodili normálne po ulici. Ja som mala na sebe také čierne šaty, pod ktorými som bola nahá. Keď sme našli nejaké vhodné miesto, tak som ich zo seba rýchlo zhodila, spravili sme pár záberov, obliekla som sa a išli sme ďalej,” prezradila nám o fotení, ktoré sa odohrávalo na Dulovom námestí.

Okoloidúci pri pohľade na nahú dievčinu reagovali rôzne. „Boli určite prekvapení aj šokovaní. Najviac asi piati muži, ktorí len tak sedeli na káve a ja som si medzi nich sadla nahá, spravili sme dve - tri fotky a išli sme ďalej. Bolo to dosť zábavné a vtipné, ale je pravda, že predtým sme si dali asi 2 poháriky whisky na uvoľnenie,” dodala Zuzana, ktorá sa netají tým, že by sa rada objavila aj na stránkach pánskeho magazínu.

Zuzana Dzvoníková má v archíve aj takúto odvážnu fotografiu.
Zobraziť galériu (14)
Zuzana Dzvoníková má v archíve aj takúto odvážnu fotografiu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu