Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Podraz na Daru Rolins: Už ju v televízii nechcú?!

Dara Rolins mala zmluvu na novú šou, ktorá už ale neplatí. Zobraziť galériu (7)
Dara Rolins mala zmluvu na novú šou, ktorá už ale neplatí.

BRATISLAVA - Nerátajú s ňou? Dara Rolins (40) bola koncom roku 2010 nadšená z pripravovanej šou X-factor, kde mala hodnotiť spevácke výkony. Spolu s Martou Jandovou (39) boli obsadené do poroty prvej česko-slovenskej varianty tejto súťaže. Nakoniec sa však tento projekt nerealizoval. Ako sa nám podarilo zistiť, predbežné zmluvy s nádejnými porotkyňami medzitým stratili platnosť. Jojka teda musí účasť odborníkov riešiť nanovo. Blondínku ale zatiaľ neoslovili.

A je to tu! X-factor sa konečne dostane na slovenské obrazovky. Odštartuje na jar 2014. „Veľmi sa tešíme, že práve TV JOJ bude prvou televíziou na Slovensku, ktorá tento formát ponúkne svojim divákom,“ povedal generálny riaditeľ JOJ Group František Borovský.

Na Kolibe pritom mali o šou záujem už skôr, o jej spustení začali hovoriť koncom roka 2010. V tom čase nám dokonca Marta Jandová prezradila, že spolu s Darou Rolins budú sedieť v porote. Obe sa teda rozhodli z markizáckej SuperStar presedlať na nového koňa a podpísali s Jojkou predbežné zmluvy.

Tento projekt sa však nakoniec nevysielal. Ako vo februári 2011 pre české médiá prezradil šéf Primy Marek Singer, išlo o rozhodnutie majiteľa licencie. Ten si neprial, aby bol X-factor nasadený v rovnakom čase ako Superstar, ktorú tiež zastrešuje spoločnosť Fremantle.

Správny čas pre tento program prišiel zrejme až teraz. A v tejto súvislosti sme zisťovali, ako to vyzerá s účinkovaním Dary Rolins, ktorá bola v pôvodnom výbere. „Všetky opcie prepadli a ako mi potvrdila moja manažérka Eva Skállová, zatiaľ nás ani nikto neoslovil,” reagovala na našu otázku o účasti v porote speváčka žijúca v Prahe.

Môže sa teda pokojne stať, že televízia osloví úplne iné osoby, než pôvodne zamýšľala. Dvojica Rolins - Jandová už totiž nemusí byť rovnako atraktívna, ako tomu bolo pred rokmi. Navyše, Marta sa momentálne venuje 3-mesačnej dcérke Maruške a časovo náročnú prácu by zrejme nevzala.  Určite teda bude zaujímavé sledovať mená, ktoré televízia do šou nakoniec obsadí.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu