Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Heringhová si užívala bez Kollára!

Andrea Heringhová si prvú letnú dovolenku užívala iba v spoločnosti svojich detí. Spolu s nimi odcestovala na ostrov Cyprus. Zobraziť galériu (5)
Andrea Heringhová si prvú letnú dovolenku užívala iba v spoločnosti svojich detí. Spolu s nimi odcestovala na ostrov Cyprus.

BRATISLAVA – Leto ešte len začalo a Andrea Heringhová (32) si už dopriala poriadnu dávku oddychu. No nie od detí, ale od svojho partnera Borisa Kollára (47). Prvú dovolenku totiž strávila iba v spoločnosti svojich ratolestí na Cypre. Podnikateľ podľa našich informácií v tom čase vycestoval na ďalekú Floridu.

Niekdajšia playmate a oficiálna partnerka Borisa Kollára má už jednu letnú dovolenku za sebou. Podobne ako väčšina ľudí, aj Andrea Heringhová si dopriala niekoľkodňový oddych pri mori. Ako nám sama prezradila, jej cesty viedli na ostrov Cyprus. Známy záletník jej však spoločnosť nerobil. „Bola som s deťmi,“ povedala pre topky.sk brunetka, ktorá zvolila relax bez podnikateľa po svojom boku.

Podľa našich informácií však ani Kollár nestrávil začiatok letných prázdnin doma na Slovensku.  Vycestoval totiž na ďalekú Floridu, kde ako sám tvrdí, v poslednom čase trávi pomerne veľa času. „Toto leto strávim tam alebo v Chorvátsku na lodi. Takže nevymyslíme tento rok nič také nové,“ povedal nám pred časom boháč. No samota za veľkou mlákou ho zrejme po chvíli unudila. Na sociálnej sieti Facebook si totiž dohadoval stretnutie s exmanželom svojej partnerky, Gabrielom Heringhom, s ktorým sú evidentne veľmi dobrí kamaráti. Zároveň na webe prezradil, že leto neplánuje stráviť s Andreou. „V auguste budem v Chorvátsku na lodi s deťmi, Andrejka bude s kamarátkou a Sárkou na Miami, ja sa vrátim na Miami v septembri," objavilo sa v komunikácii na sociálnej sieti.

Obaja partneri sú evidentne veľkými milovníkmi cestovania. Pár dní relaxu si totiž doprajú vždy, keď je to čo i len trochu možné. Či už za hranicami našej krajiny alebo v biznismanovom obľúbenom domčeku na Donovaloch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu