Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Boris Kollár v ukrutných bolestiach: Leží na neurológii vo vážnom stave!

Zdravotný stav Borisa Kollára je vraj vážny. Zobraziť galériu (4)
Zdravotný stav Borisa Kollára je vraj vážny.

BRATISLAVA – Nečakané komplikácie! Najznámejšieho otca slovenského šoubiznisu Borisa Kollára (48) sužujú vážne zdravotné problémy.Od pondelka je hospitalizovaný na neurologickej klinike v jednej z bratislavských nemocníc. Podľa našich informácií sa podnikateľovi zapálil trojklanný nerv, kvôli čomu trpí ukrutnými bolesťami hlavy.

V utorok večer sa v bratislavskom bare konala talkšou Viktora Horjána, ktorý si do svojho programu pozval odborníčku na duchovno Silviu Šuvadovú a tiež experta na ženy Borisa Kollára. Známy slovenský záletník sa však na podujatie prekvapivo nedostavil. Dôvodom boli náhle zdravotné problémy, kvôli ktorým musel byť hospitalizovaný.

„Má zápal trojklanného nervu, leží na neurológii. Strašne ho bolela celá hlava a začala mu postupne opúchať,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja. V súvislosti so zdravotnými komplikáciami sme oslovili aj Borisovu oficiálnu partnerku Andreu Heringhovú. Na naše telefonáty ani sms správy však nereagovala. Neskôr si mobil vypla.

Trojklanný nerv je jedným z najdôležitejších nervov v oblasti hlavy a vystupuje priamo do mozgu. Jeho zápal opisujú pacienti ako najhoršiu bolesť, akú kedy zažili. Spúšťačom ochorenia je napríklad prievan, úraz, chlad, či infekcia. Zbaviť sa týchto problémov nie je vôbec jednoduché. Dočasnú úľavu poskytujú špeciálne lieky. Pre dlhodobejšie zlepšenie je nevyhnutná operácia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu