Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Milionárska svadba Kollára a Heringhovej: Andrea, je toto dôkaz lásky?

Na spoločenskej udalosti pútala Andrea Heringhová pozornosť svojim veľkým prsteňom. Žeby ju Boris Kollár požiadal o ruku? Zobraziť galériu (10)
Na spoločenskej udalosti pútala Andrea Heringhová pozornosť svojim veľkým prsteňom. Žeby ju Boris Kollár požiadal o ruku? (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Svadba na obzore?! V stredu sa konalo v našom hlavnom meste charitatívne podujatie, ktorého sa zúčastnil aj podnikateľ Boris Kollár (48) s partnerkou Andreou Heringhovou (33). Modelka mala na sebe hriešne drahú róbu, no pozornosť pútala najmä prsteňom na ľavej ruke. Šperk totiž vyzeral ako snubný. Okamžite to vyvolalo špekulácie, či dvojica plánuje svoj veľký deň. Zisťovali sme preto, ako sa veci majú.

To, že má Boris Kollár slabosť pre atraktívne ženy, je dobre známe celému Slovensku. Veď na svojom konte má už 7 detí, no iba dve z nich má s tou istou ženou – s Andreou Heringhovou. S ňou milionár tvorí pár už viac ako 4 roky. Nikoho by preto zrejme už ani neprekvapilo, keby dvojica uvažovala aj nad svadbou.

A na stredajšej spoločenskej udalosti to vyzeralo tak, že multiotecko sa k tomuto významnému životnému kroku konečne odhodlal. Na pompéznom galavečere Fashion Sparkling Charity Night sa totiž objavil v spoločnosti svojej polovičky, ktorej sa na prste ľavej ruky trblietal veľký šperk. Keďže vyzeral ako zásnubný, zisťovali sme, či ide o náznak blížiaceho sa sobáša.

 „Nie, nie, určite nie je snubný. Priznám sa vám, o svadbe som ešte ani nerozmýšľala,“ reagovala pre topky.sk Heringhová, keď sme ju oslovili. Zaujímavé ale je, že aj v nedávnom vydaní markizáckej Smotánky označovala Erika Judínyová partnerku Borisa Kollára ako snúbenicu. Žeby išlo len o zhodu náhod? To ukáže zrejme až čas. Faktom ale je, že ešte donedávna šarmantná Andrea žiaden doplnok pôsobiaci ako snubný prsteň nenosila. Presvedčiť sa o tom môžete v našej GALÉRII.

Pozrite si, v čom zažiarili počas večera aj ostatné dámy nášho šoubiznisu na ženskom magazíne FEMINITY.sk.

Galéria: FOTOreportáž z charitatívnej módnej šou

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu