Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Kollárov románik s mladou 18-tkou: Zbalil ju pred očami Heringhovej?!

Boris Kollár v jeden večer tlieskal Angelike Stimovej aj Andrei Heringhovej. Zobraziť galériu (11)
Boris Kollár v jeden večer tlieskal Angelike Stimovej aj Andrei Heringhovej.

BRATISLAVA - Tak to je gól! Boris Kollár (47) najčastejšie chodí do spoločnosti s mamičkou svojich dvoch detí Andreou Heringhovou (32). Tú podporoval v hľadisku aj počas nedávnej módnej šou, na ktorej sa predviedla v sexi modeli. Zaujímavé je, že po tom istom móle sa necelú polhodinu pred ňou prechádzala aj Angelika Stimová (18). A tá je podľa našich informácií najnovším boháčovým objavom. Žeby si ju vyhliadol priamo pred očami bývalej playmate?!

Boris Kollár sa v posledných mesiacoch najčastejšie stretával s dvomi mamičkami svojich detí. Koncom apríla dokonca vyvetral obe v jeden večer - Andreu Heringhovú na Bratislavských módnych dňoch a hneď potom Barboru Richterovú na oslave svojho kamaráta.

V rovnaký deň sa však v jeho blízkosti vyskytla aj ďalšia žena. Podľa našich informácií sa podnikateľ už nejaký čas stretáva so študentkou Angelikou Stimovou. A práve ona sa na spomínanej módnej šou prechádzala po tom istom móle ako Heringhová. Promenádu týchto dvoch žien od seba delilo len 25 minút.

Je celkom možné, že práve tam si novú tmavovlásku Kollár vyhliadol. „O tomto sa ja nebudem baviť,” reagovala na tému vzťahu s Borisom Angelika. To, že majú k sebe blízko, teda nepoprela, ale zároveň nebola ochotná prezradiť detaily ich zoznámenia.

Isté je len to, že ctižiadostivá slečna sa neobjavila na módnej prehliadke náhodou. Už nejakú dobu si totiž buduje v tejto brandži kariéru, hoci navštevuje školu obchodu a služieb. Jej telo si už „prenajali” viacerí módni tvorcovia. Zároveň sa Kollárov objav snaží zabodovať aj iným spôsobom, napríklad ako finalistka e-Miss Slovakia 2012 či najnovšie v súťaži o najlepší outfit na portáli feminity.sk. Podľa našich zdrojov by však už čoskoro mala zakotviť v rádiu, ktorého je Boris spoluvlastníkom.

Angelika sa v rámci súťaže e-Miss Slovakia predviedla aj v plavkách. Ak chcete vidieť jej krivky, pozrite si ich na FEMINITY.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu