Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Obézna fanúšička Baywatchu si splnila sen: Je z nej úchvatná kráska

Meredith si splnila sen Zobraziť galériu (2)
Meredith si splnila sen (Zdroj: YouTube)

ROCHESTER - Obézna fanúšička seriálu Pobrežná hliadka vždy snívala o tom, že raz bude behať v bikinách po pláži, ako jej obľúbenci. Keď sa však jej hmotnosť vyšplhala v dospelosti na 180 kg, vedela, že tento sen je ďaleko. Preto sa prihlásila do relácie Extreme Makeover a pod odborným dohľadom začala chudnúť.

Keď bola Meredith malá, s obľubou sledovala populárny americký seriál, v ktorom sa preháňali svalovci a krásky v červených plavkách a ona chcela byť jednou z nich. Na druhej strane ale robila všetko pre to, aby sa toho nikdy nedožila. Celé dni sa kŕmila hranolkami, pizzou a čipsami a zapíjala to kolou. V dôsledku toho enormne pribrala, pričom istý čas vážila až 180 kg.

Ťažká obezita sa prirodzene odrazila na jej zdraví; už po pár krokoch sa zadýchavala a riadne zabrať dávala aj kĺbom. Všetky pokusy schudnúť sa skončili fiaskom a vždy sa po nich dostavil jojo efekt. Jej poslednou nádejou bola reality šou Extreme Makeover, do ktorej sa pred vyše rokom prihlásila. V chudnutí jej okrem kondičného trénera Chrisa Powella pomáhala aj niekdajšia hviezda seriálu Baywatch, Nicole Eggertová. Sama totiž pred časom bojovala so svojou váhou, takže Meredithine problémy jej boli dobre známe.

Obézna fanúšička Baywatchu si
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Dvadsaťpäťročná Američanka sa po roku tvrdého tréningu a odriekania kalorických bômb môže pochváliť novu postavou. Znie to neuveriteľne, ale teraz váži len niečo vyše 70 kíl.

"Za posledný rok som sa zmenila navonok i vo vnútri. Som oveľa silnejšia a začala som konečne mať rada samú seba," povedala učiteľka materskej školy, ktorú ešte čaká operácia na odstránenie prebytočnej kože, informoval Daily Mail.

Obézna fanúšička Baywatchu schudla

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu