Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Desivá celebritná nehoda: Z auta zostala len kopa šrotu!

Chris Powell a jeho rodina včera prežili hrozivú autonehodu. Zobraziť galériu (5)
Chris Powell a jeho rodina včera prežili hrozivú autonehodu. (Zdroj: Facebook)

ARIZONA - Druhýkrát sa narodili! Svetoznámy tréner Chris Powell (34) z obľúbenej televíznej šou Extrémne premeny mal včera vážnu autonehodu. Z vozidla, v ktorom sedela aj jeho manželka Heidi a syn Cash, razom zostala len kopa šrotu.

Chris Powell s manželkou a synom stáli na stopke, keď do nich zozadu vrazilo auto v 70-kilometrovej rýchlosti. Z oboch áut po zrážke zostali len kopy šrotu. Našťastie sa však nikomu nič nestalo a z desivej autonehody vyviazla rodinka len s malými ranami a modrinami. 

Známy tréner sa však z nepríjemného zážitku stále nedokáže spamätať a ďakuje Bohu, že sa nič vážne nestalo. „Ako už niektorí z vás možno počuli, Heidi Powell, Cash a ja sme mali včera hroznú autonehodu. Jeden z najdesivejších zážitkov bol, keď som sa otočil a kontroloval kričiaceho Casha. Museli nad nami bdieť všetci anjeli strážni a vďaka Bohu, že je v poriadku – má len malú modrinu,” napísal Chris na Facebook. 

Drobné zranenia má aj on sám a jeho manželka. „Asi päť minút predtým sme vysadili našu malú Ruby. Až mi to vháňa slzy do očí, keď pomyslím na to, čo všetko sa mohlo stať. Heidi a ja sme potom celý deň strávili s našimi najmenšími a dokazovali im, ako veľmi ich máme radi. Chceme poďakovať všetkým za ich milé slová a modlitby. Život sa môže zmeniť tak rýchlo. Prosím, hovorte vašim blízkym, ako ich máte radi. Zaberie to len pár sekúnd,“ vyzval svojich fanúšikov Powell. 

Z auta Chrisa Powella zostala len kopa šrotu.
Zobraziť galériu (5)
Z auta Chrisa Powella zostala len kopa šrotu.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu