Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Arabskí teroristi obklopení luxusom: Vo väzení na nich čaká takýto prepych!

Vo väzení nebudú chýbať spoločenské hry Zobraziť galériu (3)
Vo väzení nebudú chýbať spoločenské hry (Zdroj: yourmiddleeast.com)

RIJÁD - Saudská Arábia patrí vďaka svojim ložiskám ropy k najbohatším krajinám na svete. Žije tu však mnoho zločincov, ktorí páchajú tie najhoršie trestné činy v mene Korána. Ak ich odsúdia, putujú do väzenia. V prípade toho rijádskeho sa však len ťažko dá hovoriť o nejakom žalári, tamojší luxus totiž priam vyráža dych.

Prepych rozhodne nie je to, čo by malo patriť do života arabských teroristov. Miestne úrady ale očividne zmýšľajú presne naopak. V hlavnom meste Rijád vybudovali väznicu, ktorá zariadenie pre trestancov nepripomína teda ani zďaleka, píše portál daily.bhaskar.com.

Arabskí teroristi obklopení luxusom:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: yourmiddleeast.com)

Väzni, prevažne z radov členov teroristickej siete al-Kájda, si tu budú užívať luxus, za ktorý by ste v hoteli zaplatili hotový "majland". Nechýba tu olympijský bazén, posilňovňa, sauna, biliard či poskytovanie masáží. Okrem toho je tu niekoľko apartmánov vyhradených pre stretnutia odsúdencov s rodinami, kde si nikým nerušení môžu užívať napríklad sex s manželkou.

Arabskí teroristi obklopení luxusom:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: yourmiddleeast.com)

Hlavným cieľom tohto projektu je prevýchova väzňov. Školitelia ich budú učiť, ako sa správne vykladá Korán a islam, že džihád, čiže svätá vojna, je zlá a nasmerujú ich na správnu cestu. Za dobré správanie budú mať dokonca trestanci možnosť ísť sa na pár dní prevetrať von. Len aby sa potom aj vrátili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu