Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Škandál plný sexu a nafukovacích Ančí: Pohľad do väznice, kde drogoví bossovia žijú ako králi!

Na izbách nechýbali nafukovacie panny, na ktorých sa väzni uspokojovali Zobraziť galériu (3)
Na izbách nechýbali nafukovacie panny, na ktorých sa väzni uspokojovali (Zdroj: YouTube)

MANILA - Škandál plný drog, sexu a úplatkov v hlavnom filipínskom väzení šokoval miestnych obyvateľov. Policajný zásah vo väznici Bilibid, ktorá je neslávne preslávená značným preplnením, zistil, že miestni drogoví šéfovia si tu žijú ako králi v luxusných celách s barom a striptérkami. To otriaslo aj Filipíncami, ktorí sú už dávno nevšímaví voči správam o korupcii vládnych činiteľov a úradníkov.

Polícia vykonala záťah vo väznici v pondelok, aby overila informácie, podľa ktorých je spoza múrov väznice ďalej riadený drogový obchod. A od tej doby sa v miestnych médiách stále objavujú nové informácie a podrobnosti. Vo väznici policajti našli zásoby metamfetamínu, peňazí, nafukovacie sexuálne panny, bar so striptérkami a priestranné vírivky v dvadsiatich klimatizovaných "vilách", ktoré tu vznikli pre odsúdených drogových dílerov.

Škandál plný sexu a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Škandál plný sexu a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Filipínska ministerka spravodlivosti Leila de Limaová pripustila, že po zásahu v rozľahlom komplexe väznice Bilibid na predmestí Manily vyšlo najavo, že si tú odsúdení šéfovia obchodu s drogami žili "ako králi".

Komplex bol postavený pre 8900 väzňov, ale v súčasnosti ich tu je asi 23 000. Na rozdiel od veľkej väčšiny bežných odsúdencov si drogoví bossovia mohli užívať kúpeľne vyložené mramorom, horúce sprchy a mali prístup k mobilným telefónom a počítačom. Jedna miestnosť bola zaplnená drahými značkami whisky a v ďalšej bol sejf obsahujúci luxusné hodinky a rolky dolárových bankoviek. Záťah taktiež odhalil malé koncertné pódium s hudobnými nástrojmi pre rockových hudobníkov a zvýšené pódium sa stroboskopmi a zrkadlovou guľou, na ktorom vystupovali striptérky prepašované do väznice.

Škandál plný sexu a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Šéf úradu pre nápravné zariadenia Franklin Bucayu vyhlásil, že o rozsahu týchto nadštandardných štruktúr vo väznici nemal najmenšie tušenie. "To väzenie je ako bludisko. Keď tam vojdete, stratíte sa, pretože je tam veľa ľudí a veľa častí. Potrebujete sprievodcu," dodal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu