Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Odborníci sú zmätení: Našli nohu legendárnej príšery?

Je to časť ľudskej nohy?
Je to časť ľudskej nohy? (Zdroj: polícia)

MASSACHUSETTS - Dvaja chlapci objavili minulý mesiac v lese v americkom Massachusetts rozkladajúcu sa nohu a nebolo by na tom nič zvláštne, keby lekári mali jasno v tom, komu patrí. Ich zmätenosť však vyústila do špekulácii, že by mohlo ísť o chodidlo legendárnej bytosti zvanej Bigfoot.

Špecialisti už vyskúšali viacero testov, ale stále tvrdia, že je potrebné ešte ďalšie skúmanie na identifikáciu. Aj napriek tomu, že nájdená časť chodidla má klasických päť prstov a pripomína veľkú ľudskú nohu, nechcú vylúčiť ani možnosť, že by išlo o nejaké zviera alebo niečo úplne iné.

Miestny šéf polície Frank Alvilhiera navrhol, že to mohla byť medvedia laba, ale priznal: "Bude to trvať nejakú dobu, než nám oznámia oficiálne výsledky."

Bigfoot, tiež známy ako Sasquatch alebo snežný muž, údajne obýva lesy Severnej Ameriky a jeho najlepšie zábery boli natočené v roku 1967 v Kalifornii. Skeptici však tvrdia, že išlo o človeka oblečeného v kostýme gorily.

Na podobný kúsok doplatil vlani Randy Lee Tenley (44), ktorý sa obliekol za legendárne monštrum a pokúšal sa vydesiť vodiča pri ceste. Ale pretože bol zamaskovaný, najprv ho zrazilo jedno a neskôr prešlo ďalšie auto.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu