Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rusi nakrútili VIDEO s Yetim: Obrie stopy v snehu hovoria za všetko!

Tvor vážil asi 200 kíl
Zobraziť galériu (2)
Tvor vážil asi 200 kíl (Zdroj: YouTube)

ADYGEJSK - Skupina miestnych dobrodruhov sa do lesa vydala hľadať bájneho Snežného muža po oznámení, že bol pozorovaný v okolí mesta Adygejsk. Ich túžba zazrieť chlpatého tvora bola taká veľká, že sa ich cesty skrížili!

Tvor, ktorého nakrútili, vyzeral ako obrovský medveď chodiaci po dvoch. Bol však plachý a pred pozorovateľmi sa ukrýval v zasneženej húštine. Z videa boli dobrodruhovia takí vzrušení, že okamžite zavolali miestnu televíziu, ktorá o stretnutí odvysielala reportáž.

Rusi nakrútili VIDEO s
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Jedna z očitých svedkov, Ludmila Hristoforova, povedala, že bol veľký asi ako medveď, keď ho videla pri chate v lese, kde potom objavili aj jeho nadrozmerné stopy. „Boli asi 5 až 6 centimetrov hlboké a nemohli pochádzať z ľudskej nohy. Zaliali sme ich sadrou a na základe objemu stlačeného snehu odhadujeme, že tvor mohol vážiť zhruba 200 kíl,“ povedal jeden zo skupinky lovcov Yetiho. Odliatky budú teraz k dispozícii na vedeckú analýzu.

Hoci niektorí skeptici tvrdia, že ide iba o divadlo na prilákanie turistov do oblasti, miestni si myslia, že stopy sú nezvratným dôkazom jeho existencie. Informáciu uviedol britský Mirror.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu