Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Exotická kráska vzala prsia pevne do rúk: To je ale božský dekolt!

Behati Prinsloo si pred fotením poriadne ponaprávala svoj bujný dekolt. Zobraziť galériu (3)
Behati Prinsloo si pred fotením poriadne ponaprávala svoj bujný dekolt. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Je všetko na svojom mieste? Pri fotení spodnej bielizne či plážovej módy si modelky musia byť isté, že ich krivky dokonale zapadnú do dráždivých modelov. Výnimkou nie je ani Behati Prinsloo (23), ktorá sa môže pochváliť bujnými vnadami. Pozrite, s akou láskou si ich tento týždeň ponaprávala – stlačila ich k sebe a razom vyčarovala závideniahodný objem.

Tomu sa povie pikantná kontrola! Na anjelikov najznámejšieho výrobcu spodnej bielizne sú kladené vysoké nároky, ktorým predchádza dôkladná príprava. V týchto dňoch sa foteniu v minimalistických modeloch venuje aj rodáčka z Namíbie obdarená v tých správnych ženských partiách. Ani ona však nenecháva nič na náhodu a pred vykročením na pľac si okrúhle prednosti pre istotu poťažká a napraví.

O šteklivú momentku sa postarali paparazzi striehnuci v blízkosti luxusnej vily z 20. rokov minulého storočia na slnkom zaliatej Floride. Behati Prinsloo tu totiž pózovala v ružovej súpravičke, v ktorej vynikli jej vyformované krivky a dámske zbrane. Tým podprsenka padla ako uliata aj vďaka tomu, že exotická modelka si ich tesne predtým poriadne postláčala a skontrolovala, či v košíkoch dobre držia.

Africká kráska svojou tvárou aj postavou zaručene osloví každého príslušníka opačného pohlavia, jej telo však už nie je voľné. V minulosti tvorila dlhoročný pár s modelom Jamiem Strachanom, dnes zohrieva posteľ frontmanovi kapely Maroon 5 – Adamovi Levineovi. Dvojica spolu randí od mája minulého roka a zatiaľ sa zdá, že jej šťastiu nič nebráni v ceste.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu