Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nie je na to pristará? Pred 50-tkou ukázala v dráždivej scéne úplne všetko!

Takmer 50-ročná Helent Hunt obnažila pred kamerou aj najintímnejšie partie. Zobraziť galériu (6)
Takmer 50-ročná Helent Hunt obnažila pred kamerou aj najintímnejšie partie. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Odvaha jej naozaj nechýba! Hoci Helen Hunt o pár mesiacov oslávi už okrúhle 50. narodeniny, odhodiť šaty pred kamerou sa stále neostýcha. V poslednej snímke spolu s nimi odhodila aj zábrany a predviedla sa celkom nahá. V náročných sexuálnych scénach obnažila všetko vrátane najintímnejších partií.

Tá má ale guráž! Vo svete šoubiznisu sa nájde množstvo herečiek, ktoré by svoje telo spredu neobnažili za žiadnu cenu. Helen Hunt však do tejto kategórie ani napriek zrelému veku nepatrí. Svedčí o tom jej posledná dokončená snímka The Sessions, ktorá v sebe ukrýva poriadne dráždivé scény. Vitálna takmer päťdesiatnička v nich ako učiteľka sexu zvádza v Evinom rúchu a svoju cudnosť si nijako nechráni.

Helen si v spomínanej dráme strihla rolu sexuálnej terapeutky, ktorej úlohou jej uspokojiť túžby panica pripútaného na lôžko. Brunetka sa do filmovej postavy vžila až tak, že divákom ponúkla pohľad na svoje odhalené prednosti aj rozkrok. Toto rozhodnutie však pred prahom päťdesiatky zrejme neľutuje. Komplikovaná rola jej totiž vyniesla oscarovú nomináciu na najlepší ženský herecký výkon vo vedľajšej úlohe a množstvo ďalších ocenení.

Napriek tomu, že Helen pôsobí na záberoch sebavedomo, v skutočnosti nakrúcanie nebolo pre ňu vôbec jednoduché. „Zostať nahá bolo nervy drásajúce,“ zaspomínala si na neľahké okamihy na pľaci. Nahoty sa však nezľakla a o žiadne drastické zmeny sa ani nepokúšala: „Dostala som tú rolu dva týždne pred začiatkom nakrúcania, čo našťastie zmietlo zo stola patetické pokusy zmeniť moje 49-ročné telo.“ So svojím hereckým výkonom nakoniec bola spokojná a dnes s napätím očakáva, či sa jej ujde zlatá soška Filmovej akadémie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu