Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Krásna modelka si doriadila tvár: Akoby ju prešiel parný valec!

Modelka Lisa D'Amato si vlastnou ľahkovážnosťou znetvorila krásnu tvár. Zobraziť galériu (6)
Modelka Lisa D'Amato si vlastnou ľahkovážnosťou znetvorila krásnu tvár. (Zdroj: Facebook)

LOS ANGELES – Dokaličená na nepoznanie! Keďže krásna tvár herečkám a modelkám zarába milióny, väčšina z nich si ju stráži ako najcennejší poklad. To však neplatí v prípade americkej hviezdy Lisy D'Amato (32), ktorá si vlastný zovňajšok zohavila celkom sama. Za desivo doráňanou tvárou pritom stojí doslova stupídna nehoda.

Vydesila priateľov aj fanúšikov! Lisa D'Amato sa za veľkou mlákou zviditeľnila najmä pred dvomi rokmi, keď sa jej podarilo vyhrať 17. pokračovanie populárnej šou America's Next Top Model. Nedávno dokonca získala rolu v pripravovanej snímke s názvom Cowboys, no jej nakrúcanie skomplikovala nehoda s desivými následkami. Blondínka skončila v nemocnici a jej tvár si odniesla také zranenia, akoby sa zrazila s ťažkým strojom.

„Bola to bláznivá nehoda,“ vysvetlila modelka v rozhovore pre magazín People. Podľa jej slov si pauzu medzi scénami skracovala tak, že sa s ostatnými členmi štábu jašila na pľaci. Keď však urobila stojku na rukách a chcela sa oprieť o jedného z kolegov, ten spadol priamo na ňu. Výsledkom boli početné modriny, opuch, monokle a nos zlomený na niekoľko častí. Ten si vyžadoval neodkladný chirurgický zákrok. Lisa však celý incident nebrala tragicky – o fotografie sa počas zotavovania podelila na sociálnych sieťach.

„Vyzerá to tak, že som vás poriadne vydesila tými zábermi po nehode. Nuž, sú pravé, ale... Zotavujem sa naozaj dobre. Až tak dobre, že nebudem mať žiadne jazvy a budem vyzerať ešte lepšie,“ nešetrila humorom dokaličená tridsiatnička vo svojich komentároch. Ostáva len dúfať, že si z osudného dňa vezme ponaučenie a akrobatickým kúskom sa nabudúce radšej vyhne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu