Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Prsnatá sexica z Beverly Hills 90210: Dráždi polonahá ako za starých čias!

Tiffani Amber Thiessen s odstupom času odhalila svoju závideniahodnú figúru. Zobraziť galériu (18)
Tiffani Amber Thiessen s odstupom času odhalila svoju závideniahodnú figúru. (Zdroj: Me In My Place)

LOS ANGELES – Zub času ju zďaleka obchádza! Hoci sa Tiffani Amber Thiessen (38) na nakrúcaní seriálu Beverly Hills 90210 podieľala „len“ štyri roky, vďaka role zákernej mrchy sa vryla hlboko do pamäti mnohých fanúšikov. A na sexepíle nestratila ani po desaťročiach. Jej bujné vnady sú stále v závideniahodnej forme – veď posúďte sami.

Hravá a neuveriteľne zvodná! Tiffani Amber Thiessen síce nepatrila do pôvodnej zostavy kultového seriálu, no v úlohe Valerie Malone doslova excelovala a získala si srdcia miliónov divákov. Ako jedna z mála herečiek sa pritom môže pochváliť nezmenenou figúrou a nestarnúcou tvárou. Nedávno odhalila svoje krivky v magazíne Me In My Place a treba uznať, že pred štyridsiatkou vyzerá priam božsky.

Matka dvojročnej dcérky Harper nafotila sériu provokatívnych záberov, na ktorých ukázala nohavičky, výstavný dekolt aj stále štíhle nohy. Za zmienku stojí predovšetkým záber z postele. Tiffani na ňom koketuje s objektívom nahodená len v spodnej bielizni a hrdo predvádza svoju štedrú nádielku v podprsenke.

Dobre vyvinutý a pekne tvarovaný dekolt si muži u herečky všímali odjakživa. Jedným z nich bol moderátor a fotograf Howard Stern, podľa ktorého má Tiffani najdokonalejšie prsia na svete. „Áno, povedal to predtým, ako som porodila,“ pripustila americká kráska v priloženom interview. Sama však z tejto poklony nikdy nelietala v oblakoch: „Najskôr to povedal, keď vyšla moja prvá titulka magazínu FHM. Nehovorím, že nie som polichotená – je to Howard Stern a ten pozná prsia. Páčilo sa mi, ako pozitívne o mne hovoril.“ Súdiac podľa najnovších záberov má na to populárny šoumen aj s odstupom času naozaj dobrý dôvod.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu