Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šok z Markízy: Nečakaný koniec po 16 rokoch!

Roman Juraško sa bude musieť so svojou reláciou Zo zákulisia Markízy rozlúčiť. Zobraziť galériu (7)
Roman Juraško sa bude musieť so svojou reláciou Zo zákulisia Markízy rozlúčiť.

BRATISLAVA – Jeden škrt za druhým! Nielen zamestnanci, ale aj jednotlivé relácie televízie Markíza to majú v týchto mesiacoch poriadne nahnuté. Dôvodom sú personálne a organizačné zmeny, z ktorých je v Záhorskej Bystrici v strese snáď každý. Pracovné miestečko má totiž isté len málokto. So svojím programom sa musí najnovšie rozlúčiť aj Roman Juraško (33). Kompetentní sa totiž podľa našich informácií rozhodli zrušiť formát Zo zákulisia Markízy, ktorý sa vysielal celých 16 rokov.

Relácia Zo zákulisia Markízy bola neodmysliteľnou súčasťou modro-žltej televízie od začiatku jej vysielania. Počas prvých rokov sa v nej generálni riaditelia – najskôr Pavol Rusko a potom aj Vladimír Repčík – prostredníctvom kamier prihovárali televíznym divákom a reagovali na ich zvedavé otázky. V roku 2006 sa však príchodom Václava Miku situácia zmenila. Rozhodol sa, že program pobeží pod taktovkou Romana Juraška. Ten sprevádzal divákov týmto formátom šesť rokov. To je však už minulosťou.

S príchodom veľkého personálneho upratovania sa totiž zmeny dotkli aj obľúbeného moderátora. Relácia mapujúca dianie v Záhorskej Bystrici to má podľa našich informácií na televíznych obrazovkách zrátané. V Markíze však tieto tvrdenia zahmlievajú výrokmi o pripravovaných zmenách. „V súčasnosti má relácia Zo zákulisia Markízy prestávku. Zvažujeme viaceré alternatívy v súvislosti s jej inováciou a nasadením, povedala nám hovorkyňa televízie Oľga Dúbravská.

Podobné bolo aj tvrdenie samotného moderátora. „Podľa toho, čo viem, relácia je momentálne pozastavená s tým, že sú na pláne nejaké inovácie. Tak čakám a teším sa, povedal nám Juraško, keď sme ho oslovili. „Hoci mám teraz dosť práce, je to moja srdcovka. Budem preto veľmi rád, keď bude pokračovať, dodal Roman.

Zrušením relácie Zo zákulisia Markízy však Juraško z televíznych obrazoviek nezmizne. Stanica mu totiž popri moderovaní Telerána zverila do rúk aj uvádzanie svojho ťažiskového formátu. Spoločne s mladou Češkou Zorou Kepkovou bude sprevádzať divákov aktuálnou sériou speváckej šou SuperStar.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu