Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Juraškovi išlo o život: Do riti, kričala Šóošová!

Roman Juraško v dnešnom Teleráne poriadne riskoval svoj život. Lenka Šóošová sa pri tomto pohľade neubránila emóciám. Zobraziť galériu (10)
Roman Juraško v dnešnom Teleráne poriadne riskoval svoj život. Lenka Šóošová sa pri tomto pohľade neubránila emóciám.

BRATISLAVA – Skoro si prepichol krk! Dnešné Teleráno sa nieslo vo valentínskom duchu. Záver vysielania sa však zmenil na poriadnu drámu. Pričinil sa o to moderátor Roman Juraško (33), ktorý sa dal nahovoriť na poriadne nebezpečný experiment. Jeho kolegyňa Lenka Šóošová (36) sa vo vyhrotenej situácii neubránila emóciám a zabudla aj na zapnuté kamery.

Prekonal samého seba! Lenka Šóošová a Roman Juraško dnes poriadne vystrašili televíznych divákov. V Teleráne totiž hostili motivátora a odborníka na hypnózu Andyho Hošťáka. Ten spoločne s ich pomocou predviedol experiment, ktorý vyrazil dych väčšine divákov. Moderátor si totiž na krčnú jamku priložil šíp a pri následnom pohybe proti ruke svojej kolegyne ho behom sekundy prelomil.

Situácia pred daným pokusom bola v štúdiu poriadne napätá. „Nechcem nič hovoriť, ale poviem to takto pred celým Slovenskom. Treba mi už na záchod,“ poznamenala so smiechom Lenka, ktorá šíp na Romanovom krku pridržiavala. Emóciám sa nebránila ani vo chvíli, keď už bolo po všetkom. „Do riti, ty kokos,“ zakričala Šóošová, ktorá bola pochopiteľne rada, že sa jej kolegovi nič nestalo.

V súvislosti s nebezpečným kúskom, sme sa s Juraškom spojili. „Nebudem zo seba robiť hrdinu. Samozrejme, že tam bol rešpekt aj strach. Ak niečo robíte po prvýkrát a neviete, ako to môže dopadnúť, tie pocity sú rôzne,“ povedal pre topky.sk moderátor, ktorému odvaha rozhodne nechýba. „Bol som prekvapený, že to bolo také rýchle. Pôvodne som si myslel, že sa tam budem nejakých desať minút pučiť,“ dodal.

Markizák tiež netajil, že pri tlaku na krčnú jamku cítil aj bolesť. „Ono to nebolo nič také, čo by sa nedalo vydržať. Predsa len je to ale také citlivejšie miesto, takže to bolo hlavne nepríjemné. Ale chcel som si to vyskúšať,“ uzavrel Roman. Tiež nám prezradil, že po vypnutí kamier prekonala samú seba aj Lenka. Odvážny kúsok si potom totiž vyskúšala na vlastnej koži.

VIDEO: Romanovi Juraškovi odvaha nechýba. Pozrite si, čím šokoval televíznych divákov.

Roman Juraško - Teleráno

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu