Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Hrôza: Hollywoodska kráska je bez mejkapu ako strašiak do maku!

Mila Kunis bez mejkapu Zobraziť galériu (12)
Mila Kunis bez mejkapu (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Čo na nej vlastne vidí? Herec a režisér Ashton Kutcher (34) je v Hollywoode známy ako nenapraviteľný sukničkár. Pred manželkou Demi Moore (50) dával najskôr prednosť milenkám, potom sa vrhol do vzťahu so seriálovou kolegyňou Milou Kunis (29). Tá mu však mimo kamier robí iba hanbu.

Ide to s ňou dole vodou! Paparazzi zachytili neupravenú Milu Kunis v losangelských uliciach už niekoľkokrát. Zatiaľ čo na červenom koberci brunetka vždy pôsobí ako oslnivá hviezda, v súkromí sa mení na opuchnutú sivú myš. Výnimkou nebola ani tohtotýždňová prechádzka, na ktorej vyzerala ako po divokej noci.

Herečka s ukrajinským pôvodom si vyrazila so súčasným milencom na krátku okružnú jazdu v blízkosti spoločnej vily, aby vyvenčila štvornohého miláčika. Príliš veľkú námahu s úpravou zovňajšku pred odchodom si však Mila ani tentoraz nedala. Navlečená v teplákoch a mikine vyšla von bez mejkapu. Opuchnuté líca a veľké kruhy pod očami sa opäť postarali o to, že ospevovaná kráska pôsobila ako po nočnom vymetaní barov.

Z nevábneho výzoru lenivej Mily môže mať veľkú radosť jedine Demi Moore, ktorá sa dlhé mesiace nevedela preniesť cez ponižujúcu neveru a rozchod s Ashtonom Kutcherom. Dokonca aj po prevalení nového šoubiznisového páriku prepadala depresiám, pretože bývalého manžela chcela zúfalo získať späť. Dnes je na tom psychicky oveľa lepšie a šťastie hľadá v náručí ešte mladšieho zajačika. Tým by mal byť len 26-ročný Vito Schnabel, pre ktorého známa päťdesiatnička znamená doslova prestupnú stanicu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu