Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najsexi žena roku 2013 bez mejkapu: Mastné vlasy a zahnisané vyrážky!

Mila Kunis bez mejkapu ukázala mastné vlasy aj veľké zapálené vyrážky. Zobraziť galériu (9)
Mila Kunis bez mejkapu ukázala mastné vlasy aj veľké zapálené vyrážky. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Tomu sa povie naozajstný paradox! Hoci Mila Kunis (30) žne jedno ocenenie krásy za druhým, jej nenalíčená tvár medzi tie ukážkové rozhodne nepatrí. Pozrite, s akým zovňajškom sa herečka nedávno vracala z posilňovne. Rukami sa síce maskovala ostošesť, no paparazzi aj tak odišli s fotografickým úlovkom jej zanedbanej pleti s vyrážkami.

Na červenom koberci siréna, v súkromí sivá myš! Mila Kunis sa už od tínedžerského veku objavuje na televíznych obrazovkách či striebornom plátne a vďaka ukrajinským koreňom sa vryla do sŕdc miliónov obdivovateľov. Nie náhodou jej teda magazín FHM udelili prvenstvo medzi stovkou najsexi žien sveta a časopis Esquire ju v minulom roku vyhlásil za najsexi ženu planéty. Pohľad na jej tvár bez mejkapu však zrejme skalných fanúšikov nepoteší. Milenka Ashtona Kutchera pôsobí ako tuctovka s problémovou pleťou.

Mila si v pondelok vyrazila na tréning do posilňovne, aby svoje štíhle krivky udržala vo hviezdnej forme. Oblečená v športovom outfite a sivej mikine si usrkávala z nápoja, keď pred sebou zbadala bulvárnych fotografov. Inštinktívne si tak pred tvár natiahla ruku, aby zástupcovia médií zachytili z jej zovňajšku čo najmenej. Napriek snahe však pikantným fotkám zabrániť nedokázala. Nielenže potrebovala sprchu a dôkladné vyumývanie vlasov, ale zrejme aj návštevu dermatológa. Jej pleť bez mejkapu totiž špatili veľké zapálené pupáky.

Aj keď má herečkin súčasný partner povesť nenapraviteľného sukničkára, nie je vylúčené, že už čoskoro pokľakne pred ňou na koleno. Zdroj z ich blízkeho okolia dokonca pripúšťa možnosť, že dvojica sa zosobáši bez zásnub: „Mila a Ashton sa chcú vziať v roku 2013, takže svadbu môžeme očakávať ešte predtým, než sa zavŕši rok. Ashton vie, že to, čo spolu majú, je úžasné a výnimočné. Nad žiadosťou o ruku uvažuje už dlhší čas.“ Ktovie však, ako hollywoodsky herec a režisér vníma svoju polovičku ráno po prebudení, keď sa naňho usmeje neupravená a s vyrážkami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu