Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Demi Moore ulovila ďalšieho zajačika (26): Toto telo jej zohrieva posteľ!

Najnovším objavom päťdesiatničky Demi Moore je len 26-ročný Vito Schnabel. Zobraziť galériu (9)
Najnovším objavom päťdesiatničky Demi Moore je len 26-ročný Vito Schnabel. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Nepoučiteľná! O Demi Moore (50) je známe, že zrelí muži v jej kategórii u nej nevzbudzujú nijaký záujem. Napriek trpkej skúsenosti s o 15 rokov mladším a neverným manželom však zo svojich nárokov nepoľavila. Zalovila medzi dvadsiatnikmi a zbalila mladé mäsko s takmer polovičným vekom. Stojí jeho telo za hriech?

Rúti sa do ďalšieho nezmyselného vzťahu! Hoci Demi Moore duchom stále nestarne, krutý rozchod so zákonnou polovičkou Ashtonom Kutcherom ju pripravil o množstvo energie aj psychického zdravia. Trvalo jej rok, kým sa z tejto traumy pozviechala, no z drámy prepieranej v médiách si očividne nezobrala nijaké ponaučenie. Tajne sa stretáva s len 26-ročným Vitom Schnabelom, ktorý by jej mohol byť synom.

Urastený zajačik sa tento týždeň rozhodol osviežiť si telo v morských vlnách a predvádzať sa v bermudách na miamskej pláži. Svoj vzťah s Demi síce v priamych otázkach zatĺkal, už o niekoľko hodín sa však  objavil na rovnakej párty ako ona. Odfotografovať sa novopečený párik síce nenechal, no mimo objektívov sa vraj rozhodne nenudil.

Obchodník s umeleckými predmetmi sa v minulosti objavoval po boku ďalšej zachovalej celebrity Elle Macpherson. K Demi ho okrem udržiavaného zovňajšku viaže už aj náramok, ktorý je typický pre vyznávačov učenia kabaly. Toto spojenie sa však nepozdáva herečkinej najstaršej dcére Rumer. „Bola z toho poriadne otrávená, keď sa dopočula o Vitovi, pretože ho tu všetci poznajú. Majú spoločných priateľov, je to príliš blízko domu,“ prezradil zdroj americkému magazínu People. Ostáva teda dúfať, že hollywoodska hviezda zo svojej romance nevyviazne opäť s plačom.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu