Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najsexi žena sveta vešia kariéru na klinec: Tehotenstvo a 9 mesiacov „veget“!

Mila Kunis Zobraziť galériu (17)
Mila Kunis (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Tikajú jej biologické hodiny? Aj keď Mila Kunis (29) tvorí s Ashtonom Kutcherom (35) pár už takmer rok, o zakladaní spoločnej rodiny sa doteraz ani jeden z nich otvorene nevyjadroval. Nasledujúcich deväť mesiacov ich však údajne čaká slastné leňošenie. Jedna z najkrajších hollywoodskych krások oznámila, že je tehotná.

Prvý prírastok na ceste? Hoci sa Mila Kunis v kariérnej sfére momentálne nemá na čo sťažovať, internetových fanúšikov prekvapila správou o zásadnej zmene. „Ako všetci pravdepodobne viete, som tehotná a s Ashtonom Kutcherom si nasledujúcich deväť mesiacov berieme voľno na Havaji. Nebojte sa, môj manažér bude zverejňovať zábery každý deň ako zvyčajne, takže budete vidieť pokroky aj novinky. Som taká šťastná. Nejaký nápad na meno pre bábätko? Milujem vás a ďakujem na podporu,“ informovala začiatkom týždňa prostredníctvom svojho účtu na Twitteri.

Herečka, ktorej magazín Esquire udelil titul Najsexi žijúca žena, sa o svoj príspevok podelila práve v pondelok a už o niekoľko hodín uviedla všetko na pravú mieru. Podľa jej slov malo ísť len o aprílový žart a nijaké dieťa zatiaľ so svojím milencom nečaká. Pre zahraničné médiá však jej vysvetlenie nebolo nijakým prekvapením a označili ho za najtrápnejší pokus o vtip z radu celebrít.

O humor z navlas rovnakého súdka sa pokúsila aj škandalózna hviezda Lindsay Lohan, ktorá u svojich fanúšikov takisto veľmi nepochodila. Žarty o tehotenstve sú totiž otrepané a priehľadné, preto v konečnom dôsledku nie sú ani smiešne. Prečo sa však práve Mila Kunis znemožnila takýmto spôsobom, ostáva záhadou. Bolo by zaujímavé zistiť, ako na jej príspevok reagoval údajný otecko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu