Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Výnimočne krásna: Ktorá herečka zažiarila s tvárou bábiky už v 10-ich?

Ktorá hollywoodska herečka vzbudzovala záujem médií už ako 10-ročná? Zobraziť galériu (13)
Ktorá hollywoodska herečka vzbudzovala záujem médií už ako 10-ročná? (Zdroj: YouTube, celebuzz.com)

LOS ANGELES – Predurčená na hviezdnu dráhu! Na červenom koberci patrí medzi najobletovanejšie dámy a genetickú výbavu by jej mohla závidieť nejedna kolegyňa z Hollywoodu. Táto očarujúca labuť totiž fázu škaredého káčatka nikdy neokúsila. Uhádnete, ktorá celebrita uchvátila svojím zjavom už ako malé dievčatko?

Táto tvárička bude predávať dokonale! Podobná myšlienka zrejme preblesla mysľou tvorcom reklamy na legendárnu bábiku Barbie, keď na kastingu zbadali len 10-ročnú Milu Kunis. Tá sa totiž už vtedy mohla pochváliť veľkými modrými očami, bezchybným úsmevom a jamkami v lícach. Niet sa čo čudovať, že v komerčnom spote spred takmer dvadsiatich rokov žiarila viac, ako jej umelá konkurencia od Mattela.

Pôvabná Mila sa na reklamných záberoch objavila po boku blonďavého dievčatka, ktorého identita nie je známa. Prvé husle si však zahrala práve kráska s ukrajinskými koreňmi, ktorej úlohou bolo roztomilo vypúliť oči a povedať nadšené „wow“. Sotva 20-sekundová kampaň z roku 1994 však nie je tým jediným dôkazom, že Mila svojím zovňajškom vytŕčala z radu bežných amerických dievčat. Stačí sa pozrieť na čiernobiele fotky z ročenky. Aj na tých už od detských čias vyzerala ako malá modelka z katalógu.

Výnimočné črty tváre a dokonalé krivky známej herečky ocenili aj tvorcovia magazínu Esquire, ktorí jej udelili titul Najsexi žena sveta. Tú stelesňuje predovšetkým v spoločnosti, zatiaľ čo v súkromí o hviezdnu úpravu príliš nedbá. V bulvárnych plátkoch sa tak z času na čas objavia aj nelichotivé fotografie, na ktorých Mila bez mejkapu pôsobí ako po preflámovanej noci.

Brunetkin nezáujem o vlastný imidž sa nepáči predovšetkým jej súčasnému partnerovi Ashtonovi Kutcherovi. „Povedať, že sa mi nezmenil život, by bola lož. Zmenil sa, aj keď neviem presne ako. Nemôžem sa sťažovať a ani sa nesťažujem, ale nemôžem odísť z domu tak slobodne ako kedysi,“ vyjadrila sa Mila na margo svojho vzťahu, ktorý naberá na intenzite. V kuloároch sa totiž šušká, že hollywoodsky pár zvažuje kúpu spoločného domu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu