Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nenalíčená Mila Kunis: S opuchnutou tvárou má od krásavice ďaleko!

Mila Kunis bez mejkapu Zobraziť galériu (11)
Mila Kunis bez mejkapu (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Mejkap dokáže zázraky! Hoci Mila Kunis (29) nikdy nepatrila medzi škaredé káčatká, nie vždy je z nej očarujúca labuť z červeného koberca. Mimo svetiel reflektorov sa totiž aj ona mení na všednú mladú dámu s bacuľatými líčkami. Bez hviezdneho líčenia pripomína skôr tuctové dievča s raňajším opuchom tváre.

Chýba jej dostatok spánku? Keď Mila Kunis získala rolu baletky v náročnej dráme Čierna labuť, medzi smotánkou vystupovala ako krehká a éterická kráska. S odstupom času má však od takéhoto imidžu pomerne ďaleko. V súkromí sa takmer vôbec nelíči a aj ona zápasí so zadržiavaním vody v pleti ako po prehýrenej noci. Radosť z fotografov v dopoludňajších hodinách určite nemá.

Herečku bez akejkoľvek úpravy paparazzi zastihli tento týždeň, keď mala namierené k svojmu štvorkolesovému tátošovi na parkovisku. V rukách si držala fľašu s vodou, menšiu kabelku v tvare puzdra a kľúče. Oblečená iba v džínsoch a jednoduchom bavlnenom tričku však príliš veľa dôvodov na úsmev zrejme nemala. Bez mejkapu a so strapatými vlasmi totiž pôsobila ako opuchnutá sivá myška.

Viac ako filmová kariéra sa v médiách momentálne prepiera Milin vzťah s Ashtonom Kutcherom. S bývalým manželom päťdesiatničky Demi Moore totiž randí už približne sedem mesiacov a ako sa zdá, okolie známeho sukničkára herečku doslova zbožňuje. „Mila je veľmi milé dievča, ktoré sa extrémne drží pri zemi. Každý z Ashtonovho tímu je z nich šťastný. Jej najobľúbenejší kabát je z H&M a netrpí žiadnymi maniermi,“ prezradil zdroj z okolia zamilovaného páriku. Ako sa teda zdá, ich šťastiu zatiaľ nič nebráni v ceste.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu