Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krásna Vanessa Hudgens z High School Musical: Erotické scény už nikdy!

Vanessa Hudgens Zobraziť galériu (9)
Vanessa Hudgens (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka a speváčka Vanessa Hudgens má na erotické scény z filmu Spring Breakers (2012) veľmi zlé spomienky. Pre magazín Glow povedala, že predstierať sex s Jamesom Francom bolo pre ňu nesmierne stresujúce.

"Povedala som svojmu agentovi, že to už nikdy nechcem robiť," prezradila. Herečka tiež hovorila o tom, že sa odmieta podriadiť hollywoodskym štandardom. "Nakoniec urobím to, čo chcem, bez ohľadu na to, či tým niekoho nahnevám," vysvetlila.

Dvadsaťtriročná Vanessa Hudgens sa preslávila vďaka filmovej sérii High School Musical (2006, 2007, 2008), kde si ako Gabriella Montez zahrala a zaspievala so svojím vtedajším priateľom Zacom Efronom. Odvtedy sa objavila v hudobnej dramédii Bandslam (2009), romantickej fantasy dráme Beastly (2011), akčnom fantasy Sucker Punch (2011) či rodinnom dobrodružnom filme Cesta na tajomný ostrov 2 (2012). Komediálnu krimidrámu Spring Breakers režiséra Harmonyho Korinea do amerických kín uvedú v marci 2013, okrem Hudgens a Franca si v nej zahrali aj Selena Gomez, Heather Morris a Ashley Benson. Tiež sa objaví v novom filme Roberta Rodrigueza Machete Kills. Na konte má tiež dva štúdiové albumy - V (2006) a Identified (2008).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu