Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hollywoodska kráska bez mejkapu: Preboha, veď vyzerá ako Škaredá Betty!

Ktorá hollywoodska krásavica v súkromí pripomína hrdinku telenovely Škaredá Betty? Zobraziť galériu (12)
Ktorá hollywoodska krásavica v súkromí pripomína hrdinku telenovely Škaredá Betty? (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Bez mejkapu ju len tak ľahko nespoznáte! Hoci táto mladá herečka žne v Mekke americkej kinematografie jeden úspech za druhým, bez rúk šikovných vizážistov sa mení na priemernú tuctovku. Viac než ozdobu červených kobercov tak v súkromí pripomína hrdinku seriálu Škaredá Betty. Uhádnete, o ktorú hviezdu ide?

Podobnosť čisto náhodná? Svoju hereckú kariéru už od útleho detstva rozvíjala prostredníctvom kanála Disney a dnes sa radí ku generácii nového výkvetu strieborného plátna. Keď si však vyrazí bez akejkoľvek úpravy, skalní fanúšikovia si ju ľahko pomýlia s ikonou známej telenovely Škaredá Betty. Namiesto Americy Ferrery (29) by si túto rolu pokojne mohla strihnúť Vanessa Hudgens (24).

Známa brunetka svoju ukážkovú postavičku nijako nezanedbáva, a preto si aj tento týždeň odskočila na pravidelný tréning. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby si to do posilňovne nenamierila s imidžom sivej myšky. Paparazzi ju totiž zachytili bez čo i len kvapky mejkapu a s okuliarmi „bifľošky“. Inokedy zvodná hollywoodska siréna tak tentoraz vyzerala ako káčatko, ktoré má od hviezdnej dráhy na míle ďaleko. K imidžu Škaredej Betty jej chýbala iba ofina – vyrážky okolo úst a brady už mala vlastné.

Aj keď Vanessa patrí medzi najúspešnejšie tváričky zo sveta šoubiznisu, priaznivcov si k telu príliš nepripúšťa a webovým aplikáciám sa oblúkom vyhýba. „Nenávidím internet. Milujem ho, pretože je vďaka nemu možné online nakupovanie, čo je jednou z mojich previnilých radostí. Ale zároveň robí všetko až príliš dostupným,“ vysvetlila herečka v dávnejšom interview. Ako sa teda zdá, trendy v líčení vo voľnom čase nesleduje a radšej za športovými aktivitami vyrazí tak, ako ju stvorila príroda.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu