Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Trapas à la Hollywood: Výstavný zadoček v džínsach a na ňom... cenovka!

Vanessa Hudgens predviedla krivky v nových džínsach. Zabudla si však odstrániť visačku. Zobraziť galériu (9)
Vanessa Hudgens predviedla krivky v nových džínsach. Zabudla si však odstrániť visačku. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Mala naponáhlo? Džínsy, ktoré na postavu padnú ako uliate a podčiarknu štíhle krivky, sú dôležitou súčasťou garderóby každej celebrity. Svoje vie o tom aj Vanessa Hudgens (24), ktorá si nedávno vyrazila do ulíc v nových nohaviciach. Pozadie v nich síce vyniklo, no okolie sa nestačilo čudovať. Herečka po celý čas nosila na zadku visačku.

Chybička sa našla! Zvyknete po nákupoch ako prvé odstrániť všetky štítky a cenovky? Známe tváre zo sveta šoubiznisu si z nich ťažkú hlavu nerobia. Dôkazom môže byť niekdajšia detská hviezda kanála Disney, ktorá sa tento týždeň vybrala na obed s mladším krásavcom menom Austin Butler. Ten si síce vychutnávala v pohodlnom a ležérnom štýle, no nechýbali ani trápne okamihy plné rozpakov.

Vanessa Hudgens vzbudila u paparazzov značnú pozornosť, už keď so svojím štvorkolesovým tátošom zaparkovala pred reštauráciou. Pri vystupovaní predviedla svoj vyformovaný zadoček v nových džínsach. O tom, že len nedávno ležali na pulte predajne a brunetka ich mala na sebe po prvý raz, nebolo najmenších pochýb. Vzadu sa jej totiž hompáľal papierový štítok, ktorý odhalil názov džínsov aj obdivuhodnú veľkosť 25.

Nosenie nových vecí aj s cenovkou je obľúbeným trikom u amerických tínedžerov, ktorí oblečenie následne vracajú do obchodov a pýtajú si peniaze naspäť. Vanessa však na takýto postup nie je odkázaná a z jej strany išlo zrejme iba o nepozornosť. Momentálne totiž hviezdi v snímke Spring Breakers, ktorá sa premieta v kinách a pre ktorú musela ako herečka veľa obetovať. „Bolo to pre mňa nervy drásajúce. Povedala som svojmu agentovi, že už to nikdy neurobím,“ vyjadrila sa na margo sexuálnych scén. Za tie však získala slušný honorár, a tak si môže dovoliť zásobovať svoj šatník naozaj vyberanými kúskami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu