Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Kozmetička prežila hrôzu: Mikrodermabrázia z nej spravila pomarančovú kôru!

Sharon prežila hrôzu
Sharon prežila hrôzu

LIVERPOOL - Tridsaťosemročná žena z Veľkej Británie si po tom, ako opakovane absolvovala ten istý kozmetický zákrok, vytrpela peklo. Liečba na akné spôsobila, že jej očervenela tvár a opuchla hlava. S tým sa dostavili aj silné bolesti, ktoré ustali až nedávno.

Kozmetička Sharon Waldronová pred časom vyskúšala metódu zvanú mikrodermabrázia, ktorá sa používa na odstránenie akné, jemných vrások, povrchových jaziev či pigmentových škvŕn. Po dobu troch rokov chodila každé dva týždne do salónu krásy s tým, že vďaka tomu opeknie a bude vyzerať mladšie.

Namiesto toho sa stal presný opak. Z jej kože sa stala pomarančová kôra. "Chcela som vyzerať krajšie a pozrite, ako som skončila. S takou tvárou som ani nemohla vyjsť na ulicu. Veď by sa ma ľudia zľakli," opisuje prežitú hrôzu Angličanka.

Sharon musela preto absolvovať ďalšie liečebné procedúry, ktoré škaredé následky aspoň čiastočne odstránili. Na kozmetiku sa po negatívnej skúsenosti zrejme tak skoro nevyberie.

"Mikrodermabrázia je príležitostný zákrok, ktorý sa má podstupovať raz za čas. Je šialenstvo chodiť naň niekoľko rokov v kuse. Niet divu, že dopadla tak, ako dopadla," okomentoval prípad dermatológ Lee Garrett.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu