Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Chcela byť krásna a dopadla katastrofálne: Umelá výplň žene putovala po tvári!

Stacey si vytrpela svoje Zobraziť galériu (4)
Stacey si vytrpela svoje (Zdroj: channel 5)

LONDÝN - Botox a iné vyplňujúce materiály sa už stali bežnou súčasťou kozmetických procedúr, ktoré absolvuje čoraz viac žien. Byť krásnou chce každá, ale niekedy sa táto snaha preženie. Istá Britka skončila kvôli tomu s hrudkami po celej tvári.

Permanentná výplň sa stáva čoraz bežnejšou metódou, ako si udržať mladosť. Častokrát ale za privysokú cenu. Už sme informovali o množstve prípadov, kedy sa takéto zákroky skončili znetvorením pacienta.

Riziká kozmetických výplní okúsila na vlastnej koži aj Stacey Hohnová z Londýna. Tie dočasné jej nestačili, a tak, keď jej plastický chirurg ponúkol trvalé za 700 libier (cca 850 eur), neváhala. S výsledkom bola štyridsaťjedenročná žena dlho spokojná. Lenže po siedmich rokoch od procedúry sa objavili komplikácie. Na perách sa jej vytvorili boľavé pľuzgiere, z ktorých vytekal hnis. Pod kožou na tvári jej navyše vznikli nepekné hrudky, ktoré v tukovom tkanive migrovali z miesta na miesto.

Chcela byť krásna a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: channel 5)

Stacey zašla za odborníkom, u ktorého absolvovala pôvodný zákrok a žiadala o nápravu. Ten jej len predpísala protizápalové injekcie, ktoré boli extrémne bolestivé. "Ostal vo mne kus plastu, ktoré chcelo moje telo vypudiť von. Pred takýmto niečím ma nikto nevaroval, dotyčný lekár sa mi ani neospravedlnil," posťažovala sa denníku Daily Mail.

Vyriešiť tento problém sa dalo len jediným spôsobom - Hohnovej hrudky vybrali spod kože chirurgicky.

Chcela byť krásna a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: channel 5)

Po rokoch utrpenia tak konečne vyzerá normálne. Na tvári jej síce ostalo zopár jaziev, ale pleť je viditeľne hladšia.

Chcela byť krásna a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: channel 5)

"Je to obrovský rozdiel, som nadšená, že operácia tak dobre dopadla. Konečne sa môžem pozrieť ľuďom do očí bez toho, aby som sa prepadla od hanby," dodala štvornásobná matka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu