Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Takto starne Miss USA: Tesne pred 40-tkou má telo plážovej bohyne!

Ali Landry v bikinách Zobraziť galériu (6)
Ali Landry v bikinách (Zdroj: profimedia.sk)

HAVAJ – Korunku získala plným právom! Hoci pôvab niektorých dievčat ovenčených titulom krásy po rokoch takpovediac zvetrá, o Ali Landry (39) to rozhodne neplatí. Tá síce už o pár mesiacov oslávi štyridsiatku, môže sa však pýšiť takou formou ako v čase svojho triumfu. Pozrite si jej krivky v bikinách ako dôkaz.

Stále sa má čím pochváliť! Ali Landry sa vo svetlách reflektorov pohybuje už od svojich 17-ich rokov, kedy sa jej na domácej pôde podarilo preraziť hneď v prvej (ešte tínedžerskej) súťaži krásy. Jej úspechy s titulom Miss Louisiana Teen USA však zďaleka neskončili. Presne o šesť neskôr získala aj najcennejšiu korunku v rámci Spojených štátov amerických, ktoré krátko na to reprezentovala na Miss Universe. Jej šarmu a sexepílu by pritom do dnešných čias odolal len málokto.

Brunetka si tento týždeň užívala voľné chvíle v prostredí exotických Havajských ostrovov. Na tamojšej pláži predvádzala svoju sexi postavičku v jednoduchých čiernych bikinách, ktoré nechali vyniknúť každej vypracovanej partii tela – od plochého bruška cez štíhle nohy až po vyrysované ramená. Pádlovanie na surferskej doske totiž nasvedčovalo tomu, že nestarnúca kráska nepohrdne nijakým športom.

Pri pohľade na Alino úchvatné telo len ťažko uveriť, že je už dvojnásobnou mamičkou. Syna Marcela pritom priviedla na svet presne pred rokom. Momentálne je vydatá za filmového režiséra Alejandra Gomez Monteverdeho, v minulosti však svoje „áno“ povedala aj notorickému záletníkovi Mariovi Lopezovi. Ich manželstvo trvalo len 14 dní, po ktorých bolo anulované. Bývalá Miss USA totiž zistila pravdu o jeho početných neverách, ktoré jej predstavu o harmonickom vzťahu rozprášili ako domček z karát.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu