Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Kate Middleton nemá pokoj: Druhou sériou pikantných FOTO sa kochajú Dáni!

Kate Middleton a Princ William čelia druhej vlne škandálu s polonahými fotkami. Zobraziť galériu (15)
Kate Middleton a Princ William čelia druhej vlne škandálu s polonahými fotkami. (Zdroj: Se og Hør)

LONDÝN – Rozruch okolo nej neutícha! Odkedy sa vo francúzskom magazíne Closer objavili kompromitujúce fotky Kate Middleton (30), kráľovský dvor si prešiel mediálnym peklom. Napriek súdu a verdiktu v jeho prospech však prišla ďalšia rana pod pás. Dáni svojim čitateľom naservírovali druhú sériu necenzúrovaných záberov.

Druhá vlna škandálu! Keď sa Kate Middleton objavila hore bez na stránkach francúzskeho magazínu, okamžite podnikla právne kroky. Jej obnažené fotografie z dovolenky boli totiž také populárne, že ich zverejnili aj médiá v Grécku, Írsku a Taliansku. Na základe rozhodnutia súdu však ponižujúce zábery dostali všade vo svete červenú. Časopis Closer ich nesmie šíriť ani predávať, pričom originály odovzdal práve vojvodkyni z Cambridge. Tým sa ale pre ňu nočná mora neskončila.

Ďalšiu sériu fotografického materiálu z tej istej rezidencie sa krátko po verdikte odvážil publikovať dánsky magazín Se og Hør. Ten zachytáva budúcu kráľovnú po boku manžela, ako sa natiera opaľovacím krémom a dokonca si vymieňa obidva diely plaviek – len s osuškou prehodenou na pleciach. Hlavnú úlohu tak aj tentoraz zohrávajú brunetkine prsia.

Aj keď sa obsah predmetných záberov kráľovskej rodine zaručene nepozdáva, podľa Dánov je v absolútnom poriadku. „Sú to veľmi roztomilé obrázky milujúceho sa páru,“ háji sa šéfka časopisu Carina Lofkvist. Odvoláva sa pritom na fakt, že podobné fotky iných celebrít jej redakcia publikovala aj v minulosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu