Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prsnatá pophviezda sa nekašle: V mokrej súpravičke ukázala úplne všetko!

Nadeea Volianova provokovala na pláži presvitajúcimi intímnymi partiami. Zobraziť galériu (3)
Nadeea Volianova provokovala na pláži presvitajúcimi intímnymi partiami. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Pikantné šantenie v mori! Hoci sa Nadeea Volianova (26) narodila vo francúzskej metropole a má americké občianstvo, ruské korene v sebe nezaprie. Dôkazom môžu byť jej čerstvé zábery z pobrežia. S plavkami sa síce neunúvala, no nahá do vody nevkročila. Aj napriek tomu pretŕčala svoje intímnosti ako na výstave.

Ostýchavou cicou veru nie je! Aj keď Nadeea Volianova veľkú dieru do sveta hudby zatiaľ neurobila, objektívy bulvárnych fotografov ju s obľubou vyhľadávajú. Obdarená speváčka sa totiž pózovaniu nijako nebráni, práve naopak. Ak môže zaujať svojimi ženskými zbraňami, nezaváha ani na sekundu.

Podobný scenár malo jej nedávne leňošenie v havajskej destinácii, kam sa s najväčšou pravdepodobnosťou vybrala za oddychom. Neodpustila si však laškovanie na pláži, na ktoré aj tentoraz prizvala paparazzov. Do vĺn sa vybrala v bielej súpravičke pozostávajúcej z nohavičiek a tielka s provokatívnym nápisom Záchranár.

Len čo sa Nadeei dráždivý outfit namočil, okamžite sa z nej stala zvodná Miss mokré tričko. Spod neho jej presvitali bujné prednosti so vztýčenými bradavkami. Aby toho nebolo málo, z navlas rovnakého materiálu bol aj spodný diel. Práve vďaka nemu hudobná hviezdička ukázala, čo bežne nosí pod nohavičkami.

Nadeea doteraz vydala len jediný album s názvom From Russia With..., ktorý obsahoval 16 skladieb. Odvtedy však veľa vody nenamútila. O dva roky neskôr sa zmohla na EPečko Suicide Bombers s tromi piesňami. Ktovie však, či sa práve predvádzaním pred fotografmi ešte vôbec dostane k nejakej ďalšej tvorbe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu