Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Z doktorky Quinnovej nestarnúca diva: Po 60-tke má postavičku ako lusk!

Jane Seymour ako doktorka Quinnová a svieža šesťdesiatnička. Zobraziť galériu (8)
Jane Seymour ako doktorka Quinnová a svieža šesťdesiatnička.

LOS ANGELES – Objavila elixír na večnú mladosť? Väčšina hollywoodskych krások v zrelom veku podlieha čaru plastických operácií alebo si delikatesy na tanieri príliš nestráži. Jane Seymour (61) však patrí medzi závideniahodné výnimky, ktoré sa aj na jeseň života držia v skvelej forme. Pohľad na jej tvár a dokonalé krivky vyráža dych.

Čože je to šesťdesiatka?! Týmto heslom sa riadi predstaviteľka legendárnej doktorky Quinnovej, ktorá budúci mesiac oslávi už 62. narodeniny. Na prvý pohľad totiž pôsobí, akoby sa zasekla v období nakrúcania známeho seriálu a takmer vôbec nezostarla. Tento týždeň sa objavila na premiére svojej najnovšej snímky Freeloaders, kde zažiarila ako oslnivá siréna.

Jane Seymour si to pred zástupcov médií namierila v rafinovaných šatách ohnivočervenej farby. Priliehavý model značky Herve Leger vytváral na jej tele efekt druhej kože a zdôrazňoval úchvatné krivky. S mierne zvlnenými vlasmi a jemným líčením herečka už opäť potvrdila, že do kategórie dôchodkýň ešte zďaleka nepatrí.

Hoci Jane na fotografiách pôsobí veľmi prirodzene, ani ona sa nevyhla úpravám pod skalpelom plastického chirurga. Ešte v začiatkoch nakrúcania seriálu si nechala vylepšiť prednosti a absolvovala aj korekciu botulotoxínom. K úprave očí ju, paradoxne, priviedli práve fotografi. „Pred rokmi som si nechala urobiť vrchné aj spodné viečka. Požiadali ma o to fotografi, pretože ich retušou zabíjali množstvo času,“ otvorene priznala v novembrovom rozhovore pre denník Daily Mail. Zdá sa však, že herecká hviezda zavesila chirurgické zákroky na klinec práve včas a dnes vďaka tomu vyzerá fantasticky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu