Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

UFO v Londýne: Čo preletelo nad olympijským štadiónom?

Preleteli nad Olympijským štadiónom ufónci? Zobraziť galériu (2)
Preleteli nad Olympijským štadiónom ufónci? (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Na toto čakali všetci priaznivci UFO! Podľa videa zverejneného pred pár dňami na internete to vyzerá tak, že otvorenie letnej olympiády v Londýne prilákalo okrem divákov na štadióne a pri televíznych obrazovkách ešte niekoho iného.

Viacerým ľuďom sa počas otváracieho ceremoniálu podarilo nafilmovať, ako nad olympijským štadiónom lieta neidentifikovateľný objekt. Objavil sa v čase, keď oblohu osvetľoval veľkolepý ohňostroj. Diskovitý útvar sa pohyboval pomaly, akoby si aj on chcel pozrieť úchvatnú šou, ktorá sa odohrávala pod ním.

UFO v Londýne: Čo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

"Tento rok sa koná hneď niekoľko veľkých športových podujatí. Z hľadiska bezpečnosti musíme byť preto veľmi obozretní, najmä čo sa týka teroristických útokov. Ale nesmieme zabúdať ani na veci, s ktorými nerátame, a ktoré sú pre nás zdanlivo nevysvetliteľné," povedal na margo olympijskej záhady bývalý poverenec UFO na britskom ministerstve obrany Nick Pope.

Ten už v minulosti vyhlásil, že londýnskej olympiáde hrozí fingovaný útok mimozemšťanov. "Kombinácia špeciálnych efektov a holografickej technológie sa dá ľahko využiť na vytvorenie ilúzie napadnutia zo strany ufóncov. Môže k tomu dôjsť tak počas otvorenia ako aj pri slávnostnom ukončení olympijských hier," uviedol expert.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu