Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Prítulná Balúchová: Bozky a objatia so ženou!

Takto prejavuje svoje sympatie speváčka Barbora Balúchová. Zobraziť galériu (17)
Takto prejavuje svoje sympatie speváčka Barbora Balúchová. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Vie, ako upútať! Na nedávnej narodeninovej párty bratislavského klubu sa speváčka Barbora Balúchová (25) predviedla v úlohe moderátorky. Nezaujala však iba svojim pracovným výkonom, ale aj správaním. Blondínka sa v prítomnosti svojej kamarátky rozohnila a obdarúvala ju sladkými bozkami. No nielen nimi. Dievčatá sa počas celého večera k sebe túlili a pred objektívom fotografa sa doslova vyšantili.

Objatia a bozky! Na narodeninovej párty istého bratislavského klubu sa speváčka Barbora Balúchová chopila úlohy moderátorky. Ako prezradila, bola to pre ňu prvá skúsenosť, na ktorú sa doma aj patrične pripravovala. „Musím priznať, že to bolo pre mňa dosť ťažké. Predsa len je spievanie niečo iné ako moderovať akciu,“ povedala o svojej premiérovej skúsenosti s touto prácou.

Barbora na seba strhávala počas večera pozornosť dvoma outfitmi, ktoré si stihla prezliecť. No zaujala aj veľkou náklonnosťou ku kamarátke. Slečny mali k sebe naozaj blízko. Svedčia o tom aj fotografie, ktoré sa nám podarilo urobiť. Dievčatá sa vrúcne objímali a s radosťou si dávali nežné bozky. 

Bývalá finalistka evidentne rada púta pohľady okolia. Dôkazom môže byť aj to, že odkedy má silikónové prsia, s obľubou nosí vyzývavejšie outfity. Dokonca si pod ne občas neoblečie podprsenku. Ako blondínka tvrdí, s umelými vnadami je sebavedomejšia. „Som sama so sebou spokojnejšia.  Keď som išla na operáciu, bolo mi jedno, čo si bude myslieť okolie. Ja som túto operáciu chcela už veľmi dávno, keďže mi príroda nenadelila,“ skonštatovala objektívne blondína. Ktovie, či práve svojimi prednosťami nedráždila prítulnú priateľku.

rozhovor Baluchova

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu