Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Balúchová bez hanby: Nahé telo a sladké pokušenie v rozkroku!

Barbora Balúchová na svojom profile na Facebooku odhodila zábrany a zverejnila fotku, na ktorej je úplne holá. Jej obnažený rozkrok zakrýva iba miska s ovocím. Zobraziť galériu (7)
Barbora Balúchová na svojom profile na Facebooku odhodila zábrany a zverejnila fotku, na ktorej je úplne holá. Jej obnažený rozkrok zakrýva iba miska s ovocím. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA – Hanblivka rozhodne nie je! Speváčka Barbora Balúchová (25), ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v druhej sérii šou Slovensko hľadá SuperStar, rozhodne vie provokovať. Na profile na sociálnej sieti totiž zverejnila fotku, ktorou určite potešila najmä mužskú časť svojich priateľov. Je na nej totiž úplne nahá. Jej holý rozkrok zakrýva iba miska s ovocím.

V čase, keď Barbora Balúchová hviezdila v šou Slovensko hľadá SuperStar, bola ešte mladé nevinné dievčatko. Odvtedy však prešlo dlhých 8 rokov, a za ten čas sa z nej stala poriadna dračica. Pravidelne to dokazuje aj na svojom profile na sociálnej sieti Facebook. Tam sa so svojimi priateľmi delí aj o skutočne provokačné zábery.

Najnovšie speváčka zavesila na web fotku, pri ktorej zrejme odhodila všetky zábrany. Na snímke je totiž úplne nahá, jej najintímnejšie partie zakrýva iba miska plná ovocia. Týmto záberom samozrejme ulahodila najmä mužskému oku a zožala ním skutočný úspech. Interpretky sme sa chceli na margo odvážnej fotografie spýtať, či by sa nechala zvečniť aj pre pánsky magazín. Na naše telefonáty a esemesky však nereagovala.

Barbora Balúchová rozhodne nepatrí do kategórie hanbliviek.
Zobraziť galériu (7)
Barbora Balúchová rozhodne nepatrí do kategórie hanbliviek.  (Zdroj: Facebook)

Barbora Balúchová sa počas uplynulého leta opaľovala hore bez.
Zobraziť galériu (7)
Barbora Balúchová sa počas uplynulého leta opaľovala hore bez.  (Zdroj: archív BB)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu