Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Fúha, tá sa nezdá: Slovenská superstaristka ukázala pírsing v bradavke!

Bývalá superstaristka zavesila na web poriadne odvážny záber. Zobraziť galériu (5)
Bývalá superstaristka zavesila na web poriadne odvážny záber.

BRATISLAVA – Odvaha jej nechýba! Barbora Balúchová (27), ktorá sa zviditeľnila v druhej sérii SuperStar, nedávno šokovala svoje okolie. Na svojej stránke na sociálnej sieti zverejnila fotografiu s čerstvou manikúrou. No oveľa zaujímavejšie než nechty boli pod nimi odhalené prsia s pírsingom v bradavke.

Chcela upútať pozornosť! Barboru Balúchovú si diváci pamätajú z druhej série speváckej šou SuperStar. Útla blondínka dušou rockerky najnovšie opäť ukázala, že odvaha jej nechýba. Na sociálnej sieti sa chválila čerstvo upravenými nechtami, no šokujúce bolo, čo skrývala pod nimi. Mladá speváčka totiž vyvesila na internet nahé prsia a pírsing v bradavke.


Balúchová bez hanby: Nahé telo a sladké pokušenie v rozkroku!


Pri druhom pohľade na záber je úplne jasné, že v tomto prípade ide iba o tričko. Jeho nosenie však každopádne vyžaduje riadnu guráž. „Muži boli trošku zmätení. V prvý moment si vraveli – Pane Bože, ona je nahá!“ prezradila nám Barbora.

Provokatívny outfit však zvolila zámerne. „Páčilo sa mi to tričko, je také iné a kúpila som si ho sama. Keďže som teraz otvorila nový salón, chcela som ho troška spropagovať takým iným štýlom. Kamarátka navrhla, nech si nechty odfotím na ňom. Stalo sa,“ povedala nám muzikantka. Vidno, že v šoubiznise sa pohybuje už nejaký ten rok a dokáže zvážiť, čo na ľudí zapôsobí. 

Keďže speváčka otvorila už svoje druhé centrum krásy, možno podobných šokujúcich záberov na prilákanie klientely uvidíme ešte niekoľko. Však prečo nie, keď sa je na čo pozerať.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu