Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nečakaná svadba Balúchovej: Zelené šaty, starý ženích!

Barbora Balúchová zaskočila svojich priateľov takouto momentkou. Zobraziť galériu (10)
Barbora Balúchová zaskočila svojich priateľov takouto momentkou.

LEVICE – Prekvapenie! Speváčka Barbora Balúchová (25) začiatkom tohto týždňa poriadne zaskočila väčšinu svojich priateľov. Na sociálnej sieti sa totiž pochválila fotografiami, na ktorých pózuje ako nevesta. Svadobné zábery však vyzerajú naozaj zvláštne. Blondínka má na sebe zelené šaty a po svojom boku päťdesiatnika. Čo všetko nám bývalá superstaristka o nezvyčajnom uzavretí manželstva prezradila?!

Barbora Balúchová patrí k slečnám, ktoré si úlohu mladuchy vyskúšali už viackrát. Vo svadobných šatách sa v minulosti predviedla napríklad aj v rámci módnej šou. Počas uplynulého víkendu sa však speváčka vžila do kože nevesty opäť. Na sociálnej sieti zverejnila fotografie, ktoré vyzerali, akoby boli vytvorené na obrade. Zábery okamžite spôsobili rozruch medzi plavovláskinmi priateľmi. U interpretky sme preto zisťovali, či išlo o skutočný zväzok alebo si zo svojich blízkych vystrelila. 

„Samozrejme, išlo o fór. Bola som vystupovať na jednom plese v Leviciach a pre hostí tam bola v rámci programu pripravená takáto zábavka. Chcela som to vyskúšať. No mnohí moji blízki si po vzhliadnutí záberov na Facebooku mysleli, že išlo o skutočný sobáš. Kopec ľudí mi gratulovalo,“ prezradila nám Barbora, keď sme sa s ňou spojili. Balúchová sa pri svadbe nanečisto vydala za staršieho päťdesiatnika. „Vzala som si prvého chlapa, čo bol po ruke. Bol to náš gitarista z kapely, ktorý si to so mnou musel odskákať,“ reagovala so smiechom blondínka.

Tá zatiaľ v reálnom živote nad uzavretím manželstva neuvažuje, hoci je už rok a pol zadaná. O svojich svadobných plánoch nám však čo-to prezradila. „Určite by som na svojej svadbe nemala zelené šaty a brala by som si môjho priateľa, nie kapelníka. A keď sa budem vydávať, tak určite v kostole,“ uzavrela Barbora, ktorú v súčasnosti zamestnáva práca na albume a taktiež zháňanie financií na jeho nahratie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu