Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Balúchovej prekvapenia: Návrat k sexi imidžu a nová hračka!

Barbora Balúchová je opäť blond. Návrat k svetlej farbe však nie je jedinou novinkou v jej živote. Speváčka si kúpila auto. Zobraziť galériu (9)
Barbora Balúchová je opäť blond. Návrat k svetlej farbe však nie je jedinou novinkou v jej živote. Speváčka si kúpila auto. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA –Staronová! Speváčka Barbora Balúchová (24) sa pred pár dňami rozhodla, že si urobí radosť. A to hneď dvojnásobnú. Najprv sa vrátila k pôvodnému blond imidžu, potom si kúpila nové auto.

Finalistka druhej série SuperStar prekvapila pred zhruba trištvrte rokom svoje okolie výraznou zmenou imidžu. Prešla totiž z blond farby na podstatne tmavší odtieň - stala sa z nej hnedovláska. Svoje rozhodnutie vtedy odôvodňovala tým, že potrebovala zmenu. Po pár mesiacoch sa však novej vizáže dostatočne nasýtila. A tak sa rozhodla pre návrat k pôvodnému „stavu“.

„Keďže ide leto, chcela som mať svetlú farbu. Dala som si preto znovu blond. No v septembri chystám ďalšiu zmenu. Tá bude ešte prekvapujúcejšia,“ prezradila nám Barbora, ktorá je plavovláskou už zhruba tri týždne.

Zmena imidžu však nie je jedinou novinkou v jej živote. Ako sme sa od Balúchovej dozvedeli, zaobstarala si prvé vlastné auto. „Som veľmi šťastná. Kúpila som si ho sama. Zarobila som si naň spevom,“ pochválila sa Barbora. Cena za červeného tátoša, ktorého blondínka hrdo vystavila aj na svojom profile na Facebooku, je zhruba 12 000 eur.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu