Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Vychytená modelka po pôrode: Expresne štíhla, ale s celulitídou!

Alessandra Ambrosio je po pôrode opäť štíhla, no nohy jej hyzdí celulitída. Zobraziť galériu (16)
Alessandra Ambrosio je po pôrode opäť štíhla, no nohy jej hyzdí celulitída. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Chybička sa našla! Treba uznať, že Alessandra Ambrosio (31) sa od svojho druhého pôrodu vrátila do práce v rekordne krátkom čase. No hoci má závideniahodnú formu dávno naspäť, tehotenstvo na nej svoje stopy predsa len zanechalo. Štíhle nohy jej momentálne špatí pomarančová koža.

Daň za modeling je občas krutá! Odkedy Alessandra Ambrosio priviedla na svet svojho synčeka Noaha, ubehlo len šesť týždňov. Brazílska kráska si však rodičovské povinnosti dlho neužívala. Už opäť totiž zarezáva pred kamerou a objektívmi fotoaparátov. Môže sa síce pýšiť postavičkou ako lusk, no pod drobnohľadom médií sa niektoré nedostatky skrývajú naozaj ťažko.

Alessandra svoju popôrodnú figúru nedávno pretŕčala v losangelskej štvrti Melrose Place. V týchto končinách natáčala reklamu, ktorá si vyžadovala až päť rôznych outfitov. Jeden z nich zahŕňal džínsovú bundičku a ultrakrátke šortky. Žiadaná brunetka síce vystavila nohy na obdiv v celej kráse, paparazzi však zachytili aj výraznú celulitídu. Od dokonalosti má tak jeden z najobľúbenejších anjelikov spoločnosti Victoria's Secret ešte pomerne ďaleko.

Je viac než isté, že Alessandra si svoje chybičky krásy dobre uvedomuje. Opäť sa totiž vrhla na aktívny životný štýl. „Prvý deň cvičenia. Cítim sa dobre, ale nie je to ľahké!“ zverila sa prednedávnom svojim nasledovníkom v sieti Twitter. Najnovšie dokonca pridala aj uvoľňovacie cviky. „Práve som bola na najlepšej hodine jogy! Cítim sa skvele!“ rozplýva sa v ďalšom statuse. Treba uznať, že uznávaná a dobre platená manekýnka naozaj nezaháľa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu