Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Sexi telá modeliek v pompéznej šou: Polonahým kráskam konkurovala Rihanna!

Rihanna vystúpila na veľkolepej šou a v nemenej dráždivých outfitoch konkurovala anjelikom na móle. Zobraziť galériu (9)
Rihanna vystúpila na veľkolepej šou a v nemenej dráždivých outfitoch konkurovala anjelikom na móle. (Zdroj: Twitter)

NEW YORK – Vzrušujúca a veľkolepá noc! Aj takými prívlastkami by sa dala charakterizovať každoročná prehliadka spodnej bielizne pod záštitou Victoria's Secret. Ostrieľané modelky ani tentoraz nič neponechali na náhodu a exkluzívne kúsky predviedli na poctivo vydretých krivkách. Sexepíl na móle aj v zákulisí znásobovala speváčka Rihanna (24) v odvážnych kreáciách.

 

 

 

Sexi telá modeliek v
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: profimedia.sk)
Obrovským lákadlom sa tento rok stala brazílska sexica Alessandra Ambrosio, ktorá na svojich prednostiach odprezentovala podprsenku v závratnej hodnote. Luxusný kúsok s názvom Fantasy Bra je totiž dostupný za úctyhodných 2,5 milióna dolárov. Pekne tvarovaný dekolt dlhonohej modelky však cena nezahŕňa.
Sexi telá modeliek v
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: profimedia.sk)
Na úchvatnú lesnú kráľovnú sa tento rok premenila kráska od protinožcov Miranda Kerr. Tá totiž svoju postavičku navliekla do zeleného korzetu s početnými ozdobami. Jej manžel v úlohe Legolasa by tentoraz od údivu možno aj zabudol dýchať.
Sexi telá modeliek v
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: profimedia.sk)
Medzi anjelikmi sa určite nestratila ani blondínka z afrického kontinentu Candice Swanepoel. Aj tá vystriedala hneď niekoľko šteklivých súpravičiek, no mužov postavila do pozoru najmä ako červená sexbomba previazaná mašľou. V podväzkoch a kožených rukaviciach nad lakte pôsobila zvodne ako nikdy.

Vychytené modelingové hviezdy udržiavali kontakt so svojimi fanúšikmi aj priamo počas vyvrcholenia módnej šou. Viaceré z nich sa podelili o zábery zo zákulisia, na ktorých si zapózovali v saténových županoch ružovej farby.

Miranda Kerr s kamarátkami
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Twitter)

K bohatému programu prispela popová princezná Rihanna, ktorá ani tentoraz nezaprela v sebe sexi dračicu. Krok s modelkami držala v odvážnych kostýmoch, ktoré odhaľovali jej spodnú bielizeň. V zákulisí sa odviazala ešte viac a do objektívu vystrčila svoj chrumkavý zadok v podväzkoch. Všetky snímky, samozrejme, okamžite putovali na mikroblogovaciu sieť Twitter.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu