Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Oblé boky a stehná sama celulitída: Komu patrí tento nevábny zadok?

Ktorá speváčka má na stehnách pomarančovú kožu? Zobraziť galériu (12)
Ktorá speváčka má na stehnách pomarančovú kožu? (Zdroj: profimedia.sk, twitter)

MEXIKO – Z diaľky zvodná, zblízka už menej! Aj tak by sa dala vystihnúť postava speváčky, ktorá je okrem hudobnej kariéry známa najmä svojou láskou k miniatúrnym plavkám. Tie totiž zvyknú na pláži odhaliť aj to, čo by malo ostať skryté. Uhádnete, ktorá hviezda bojuje s celulitídou na zadku a stehnách?

Okolo bokov by sa jej zišla šatka! Hoci Christina Milian nepatrí k vypapaným celebritám, kubánske korene na svojej figúre nezaprie. Jej oblejšie pozadie sa navyše pasuje s rovnakým problémom ako milióny žien po celom svete. Z väčšej vzdialenosti síce pôsobí bezchybným dojmom, no v tesnej blízkosti ho „zdobí“ nevzhľadná pomarančová koža.

Čokoládová celebrita si v týchto dňoch vychutnáva plážový relax v spoločnosti svojich priateliek v obľúbenej mexickej destinácii Cabo San Lucas. Doteraz vystriedala hneď niekoľko kúskov minimalistických bikín a pred paparazzmi sa nijako neskrývala. Tí však jej krivky nezachytili v takom ukážkovom svetle ako speváčka a herečka svojím mobilným telefónom. Stránky bulvárnych plátkov tak zaplnili fotky jej stehien a zadku s celulitídou.

Christina má o svojej forme len tú najvyššiu mienku a o vlastné telo v lesklých dvojdielnych plavkách sa podelila celkom dobrovoľne. Na sociálnych sieťach tak pod jej menom pribudli zábery, na ktorých si vyslovene užíva letnú atmosféru a hrdo vystavuje svoju štíhlu líniu. „Toľko tancovania v Cabo! Zajtra budem vyčerpaná... Ale aspoň si zacvičím,“ informovala včera fanúšikov na Twitteri o priebehu svojej dovolenky. Keď však na webe zbadá fotografie od paparazzov, nadšená zrejme nebude.

Christina Milian v bikinách
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: profimedia.sk, twitter)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu